Tusentals människor samarbetar för att bygga New York City i Minecraft, ladda ner New York City Map för Minecraft PE – New York City Map for McPe

New York City -karta för Minecraft PE

Ladda ner New York City -kartan för Minecraft PE, och besök en av de mest kända städerna i världen!

Tusentals människor samarbetar för att bygga New York City i Minecraft

När Minecraft var en liten indie -hit, hade det varit svårt att få människor att tro att spelare en dag skulle bygga några av de största digitala megastrukturerna i historien i spelet – men det var exakt vad som hände.

Tidigare har smarta spelare skapat processorer som driver riktiga spel och till och med Westeros från Game of Thrones franchise. Nu återskapar ett lag på mer än 2500 spelare New York City i en skala 1: 1. En ny rapport som publicerades denna vecka i Curbed Detaljerade ansträngningen som leddes av en 21-årig kodare från Frankfurt vars användarnamn är minefact. Istället för att återskapa sin hemstad, bosatte han sig på NYC på grund av lättillgängliga offentliga uppgifter om dess byggnader och infrastruktur.

MineFact berättade för det digitala utloppet att han slogs samman med ett större projekt som återskapar hela jorden på en skala 1: 1 och trodde att det gav glädje och kamratskap medan människor var stressade från att hantera Covid-19-pandemin.

“Alla fångades in i sitt hus, och så började folk träffas i spelet, i det här nya verkliga livet, där de kunde skapa den värld de hade känt utanför,” berättade MineFact Curbed. “Så det är lite som Metaverse, bara i en annan, lågmässig stil.”

Ljusa sidan

Redan 2020 publicerade Minefact en tidsförlopp av ett team som byggde minnesmärken den 9/11, det första projektet som gruppen genomförde. Videon har nästan 100 000 visningar och en del av teamet delade sin erfarenhet.

.

Projektet går fortfarande starkt, och MineFact publicerade bilder av nya delar av grannskapet som byggs eller förbättras endast igår.

Kreativa butiker som detta påminner oss om att människor faktiskt är ganska coola ibland. Oavsett om det är massivt Grand Theft Auto-roll-spelande servrar eller andra imponerande spelbyggnader, är jätteverk som detta ett tecken på mänsklig kreativitet och passion. Även om du inte ska bygga Minecraft Worlds kan vi alla dra nytta av lite hopp, samarbete och roligt just nu.

New York City -karta för Minecraft PE

Park i New York City -karta för Minecraft PE

New York City -karta för Minecraft PE

Ladda ner New York City -kartan för Minecraft PE, och besök en av de mest kända städerna i världen!

New York City -karta för MCPE

New York anses vara den största staden i USA. Dess befolkning överstiger 8.4 miljoner. Dessutom är denna stad världens största finansiella och ekonomiska centrum. Här är huvudkontoret för de största företagen i världen.

Många skulle vilja besöka en så berömd och viktig stad för världen. Minecraft PE -spelare har det här alternativet. Du måste installera kartor för att komma hit.

Midtown Manhattan

Midtown är hem för byggnader som Empire State Building, Chrysler -byggnaden och mer. Det är också den centrala delen av Manhattan i New York City -området. Du kan nu besöka här i Minecraft PE. Dessutom är Midtown det största centrala affärsdistriktet i världen.

Här kan spelaren märka många välkända attraktioner.

Dessa inkluderar Grand Central Terminal, Empire State Building, Chrysler Building, New York Public Library, Times Square Tower, Stark Tower, Grace Building och Lincoln Building. Midtown Manhattan har också sitt eget texturpaket. Detta gör att staden ser mycket mer realistisk ut. Du kan hitta en struktur i samma arkiv som kartan.

Brooklyn

Denna karta tar Minecraft PE -spelare till ett populärt område i New York. Precis som Manhattan är Brooklyn en stor stad. Utvecklarna har skapat en plats som har en distinkt stil som är inneboende på en riktig plats. Här kommer spelare att se bostadsgator, vägar med bilar och mycket mer.

Användare kan åka på en guidad tur och se alla lokala attraktioner.

New York

För det första är det värt att notera att författaren byggde New York City för Minecraft PE i stil med den gamla världen. Som du vet, Världar brukade bara vara 256 × 256 block i storlek. Trots en så liten storlek på kartan finns det ganska intressanta byggnader här. Om användaren är bekant med staden, kommer han att hitta likheter med den här platsen.

På en av kanterna på denna plats finns det en liten park . Träd växer här, och du kan också se en fontän. Denna park är ett bra ställe att tillbringa tid med dina vänner. Det finns också en kyrka inte långt från parken. Författaren försökte utrusta inre i varje byggnad, och han lyckades. Detta gör att kartan ser tom.

Visa mer

namn Version Fil
Midtown Manhattan 1.16.0 – 1.20. Ladda ner
Brooklyn 1.19.0 – 1.20.30 Ladda ner
1.19.0 – 1.20.30 Ladda ner