Nya kompetensplaner Poll Resultat, Sailing Skill Wins OSRS Community Poll 15 år efter att ha retas – Dexerto

Segling Skill vinner OSRS Community Poll 15 år efter att ha retas

Som tillkännagavs på Twitter har seglingsförmågan vunnit kompetensen Community Poll. Denna undersökning bad Runescape -spelare att rösta på vilken av de tre föreslagna färdigheterna de vill “se förfinade vidare”. Dessa färdigheter var segling, shamanism och taming.

Nyheter

Nya kompetensplaner Poll resultat

Den nya undersökningen av skickligheten har precis avslutats med över 178 000 röster. Gå! Vilken fantastisk valdeltagande. Oavsett om du är en blivande sjöman, shaman eller tamer, vill vi säga ett hjärtligt tack för att du tog dig tid att rösta. Du är en del av Old School Runescape History!

Vår filosofi har alltid varit att sätta vårt samhälle i hjärtat av allt vi skapar � trots allt gör vi spelet åt dig! I linje med detta har vi gjort enorma förändringar i vår omröstningsstrategi och tar hänsyn till din värdefulla feedback mycket tidigare i design- och utvecklingsprocessen. Kritiskt innebär detta att vi spenderar mindre tid på innehåll du inte vill ha, för vi kan släppa ovälkomna idéer mycket tidigare. Den nya undersökningen för färdighetstopp har varit den första riktiga rättegången mot detta system, och vi tycker att det har varit en stor framgång. Vi hoppas att vår nya samhällscentriska strategi har varit en välkommen förändring för er alla också!

Oavsett resultatet vill vi att alla ska fortsätta delta i utvecklingen av skickligheten. Oavsett vilken färdighet du röstade för är din åsikt fortfarande viktig. Tillsammans kan vi få denna nya färdighet att fungera för alla.

Tillräckligt med stall: Det är dags att se resultaten från omröstningen!

Segling har valts som både gemenskapens favoritfärdighet och den skicklighet vi kommer att ta fram för att förfining. Segling är en öppen världskompetens som låter dig utforska de okartade haven i Gielinor, delta i olika maritima aktiviteter och uppgradera ditt helt eget fartyg!

Vi har redan tagit ombord på tidig feedback om samhällsavtalsbrytare, till exempel navigationsmekaniken och oroen att färdigheten kommer att känna sig som en minispel. Inom en snar framtid kommer vi att presentera en mer detaljerad förklaring till vad förfining betyder för segling. Vårt kick-off-möte är planerat till senare denna vecka!

Vi är glada över att våra färdigheter tonhöjder med så många av er, men tyvärr är det dags att säga adjö till en av dem. Taming var ganska populärt, men fick inte nästan lika mycket stöd som de andra två färdigheterna � så vi ser inte ut för att fortsätta denna idé vidare.

Men den tredje färdigheten, Shamanism, kom mycket nära att ta kronan, med bara 3% skillnad i rösterna. Ibland var shamanism och segling bara 100 röster från varandra! Med det i åtanke tycker vi att det är viktigt att prata om vad som är nästa för vår löpare skicklighet.

Medan segling naturligtvis kommer att vara vårt primära fokus, vill vi försäkra er allt vi är öppna för att utforska fler färdigheter i framtiden. Din feedback angående shamanism var tydlig: du älskar begreppet �spiritområdet och ser potentialen att återuppliva underutnyttjade områden i spelet. Du gillar också idén att utöka vår rika lore � och i allmänhet var en produktions- och samlingsförmåga något som samhället kände passande gamla skolan runescape till en t.

Eftersom shamanism redan har visat sig vara så populär kommer den att gå in i vår orderstock för förfining någon gång efter att seglingen är fullständig � förutsatt att samhället fortfarande vill ha det då!

Du undrar kanske, eftersom rösterna var så nära, varför vi inte körde en tiebreaker -undersökning för segling och shamanism. Detta var något vi ansåg när det blev tydligt att de två tonhöjden var nacke, men i slutändan beslutade vi att denna strategi hade för mycket potential att hindra processen. Vi skulle förmodligen ha kvar samma situation, där resultaten var mycket nära. Dessutom gillar vi inte tanken på att slå två fantastiska färdigheter mot varandra! Medan vi älskar att se dina passionerade argument för de nya färdigheterna, vill vi att samhället verkligen ska träffas under förfiningsfasen.

Vi förstår helt att några av er kommer att bli besvikna över att din föredragna skicklighet inte vann omröstningen den här gången � men kom ihåg att vi fortfarande är öppna för att lägga till fler färdigheter i framtiden, och du har fortfarande chansen att göra en betydande inverkan på utvecklingen av den vinnande färdigheten. Så även om seglingen inte är din favorit, fortsätt att skicka in din feedback så att vi kan forma den till den färdighet du vill att den ska vara! Låt oss arbeta tillsammans och fokusera våra ansträngningar för att skapa bästa möjliga skicklighet.

Återigen vill vi tacka alla som deltog i omröstningen. Ni är alla uppriktiga medlemmar i Old School Runescape Community! Håll utkik efter framtida uppdateringar om vad som är nästa för att segla � Vi ser fram emot att arbeta nära er alla på detta spännande projekt vidare under förfining!

Nu, lyfta riggningen � vi seglar vid gryningen!

Det gamla skolteamet

Denna webbplats och dess innehåll är Copyright © 1999 – 2023 Jagex Games Ltd, 220 Science Park, Cambridge, CB4 0WA, Storbritannien.

Användning av denna webbplats omfattas av våra villkor och integritetspolicy

Segling Skill vinner OSRS Community Poll 15 år efter att ha retas

En karaktär fungerar seglen på High Sea

Twitter: Oldschoolrs

En gammal skola runescape community poll har sett seglingskompetensen till toppen, 15 år efter att den först retades. .

Som tillkännagavs på Twitter har seglingsförmågan vunnit kompetensen Community Poll. Denna undersökning bad Runescape -spelare att rösta på vilken av de tre föreslagna färdigheterna de vill “se förfinade vidare”. Dessa färdigheter var segling, shamanism och taming.

Artikeln fortsätter efter AD

Både segling och shamanism visade sig vara populära förslag, med mindre än en procent delning av de två. Medan segling säkrade 34.7% av samhällets röster Shamanism föll bara kort med 34.5% av rösterna. Denna 0.2% skillnad fungerade på bara 591 spelare som gör detta till en av de närmaste samhällsundersökningarna hittills.

Artikeln fortsätter efter AD

Men medan seglingsförmågan har vunnit Community Poll som inte garanterar att den kommer att läggas till OSR: er. Lead Community Manager Mod Ayiza bekräftade detta: ”Det betyder inte att segling läggs till i spelet. Det betyder att dev -teamet nu kommer att spendera tid på att förfina hur färdigheten faktiskt kommer att se ut.”

Artikeln fortsätter efter AD

OSRS skapades som en återutgivning av versionen av augusti 2007 av Runescape som svar på samhällets missnöje vid några av huvudspelets uppdateringar. På grund av detta är stora uppdateringar som att lägga till en ny färdighet ofta kontroversiella.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste uppdateringarna om esports, spel och mer.

Det är därför uppdateringar i OSR bara läggs till om minst 70% av samhällets röster ja. Det har gjorts tre tidigare misslyckade undersökningar som föreslog en ny färdighet för spelet med hantverkare, avdelning och seglingens första försök att alla hamnar.

Artikeln fortsätter efter AD

Relaterad:

11 dyraste CSGO-skinn 2023: Knivar, AK-47, AWP & mer

Artikeln fortsätter efter AD

Färdighetsplaner Poll OSR: s seglingsvinster

Detta är utan tvekan att de närmaste OSR: erna har introducerats. Inte bara någon skicklighet heller – det är en som först antyds för femton år sedan och har hänvisats till av Jagex många gånger sedan. Det kvarvarande löfte kan äntligen bli verklighet.

2008 dyker upp en video som visade segling som en av färdigheterna på Runescapes topplistor. Den här videon visade sig vara ett hoax men dess arv var tillräckligt stark för att ha krusningseffekter till denna dag. Nu, det som började som ett skämt ser sannolikt ut att bli något väldigt verkligt.

OSRS kunde snart få sin första nya skicklighet på flera år

Old school runescape fans seglar högt med en potentiell ny skicklighet.

21 augusti 2023 2023-08-21T17: 00: 00-04: 00

Osrs segling

Det är äntligen dags för Old School Runescape -spelare att rösta om de vill ha en ny skicklighet som introduceras i 2007 -versionen av Runescape. Old School Runescape -teamet har spenderat en betydande mängd av både tid och hänsyn till den potentiella implementeringen av den föreslagna skickligheten ny skicklighet, segling.

Efter den första undersökningen, i januari 2023, gjorde det gamla skolan Runescape -teamet samhället med en rad ämnen som rör vilken typ av ny skicklighet som ska implementeras. Detta gav dem den information de behövde för att sedan släppa tre färdighetsidéer till samhället. Dessa seglade, tam och shamanism.

Från det ögonblick som seglingen vann omröstningen har Old School Runescape -teamet varit mycket transparent med regelbundna uppdateringar om hur segling skulle fungera i spelet. Från och med augusti 2023 är teamet nu redo att konsolidera och dela all denna information med samhället och undersöka dem en sista gång innan segling kommer att låsas in som Old School Runescapes första nya skicklighet.

Nu är det upp till samhället att bestämma om gamla skolan runescape kommer att fortsätta att existera som det alltid har gjort. Detta är naturligtvis den viktigaste försäljningspunkten för denna version av Runescape. Eller kommer OSR: er att förändras för alltid och implementera en ny färdighet, som i sin tur öppnar det för framtida uppdateringar som fortsätter att förändra spelet avsevärt. Det är inte ett enkelt beslut för alla, och så logga in och låt din röst höras!

Om författaren

Priscilla Wells

Priscilla är en helgredaktör och frilansförfattare för prima -spel. Hon är en australier som bor i USA med sin familj. Priscilla har vuxit upp och spelar videospel och spelar oftast hennes PS5 och Nintendo Switch -konsoler.