6 Bästa NFL- och college fotbollsspel för PC (2023 -upplagan) – Historia -dator, ladda ner fotbollsspel gratis för Windows – Bästa programvara och appar

Ladda ner fotbollsspel gratis för Windows – Bästa programvara och appar

Det var en kort tid då över-the-top sportspel som NBA Jam var extremt populära. NFL Blitz var en av fotbollsekvivalenterna i den populära titeln, och det är också en av de bästa NFL- och college fotbollsspel för PC.

6 Bästa NFL- och college fotbollsspel för PC (2023 Edition)

Gamer Work Space Concept, Top View A Gaming Gear, Mouse, Tangentboard, Joystick, Headset, Mobile Joystick, In Ear Headphone och Mouse Pad med RGB -färg på svart bordsbakgrund

Fotboll har varit en häftklammer på konsoler sedan de tidiga versionerna av Madden, men de bästa NFL- och college fotbollsspel för PC kan vara svårare att hitta. Sportspel har aldrig varit lika populära på datorer som konsoler, vilket gör att det är utmanande att hitta bra spel utmanande. Om du är en PC -spelare som behöver någon allvarlig grisskinn, hittade vi sex spel som kommer att skrapa den klåda.

Rang Spel Bästa egenskapen
1 Madden 24 Förbättrad AI ger mer djup till spelet.
2 NCAA Football 11 Du kan välja mellan 120 college -team.
3 Zen GM Football Manager Anpassa och simulera säsonger med klassiska lag.
4 Axis Football 2023 Franchiseläge med på fältet.
5 Det är ett fysikbaserat spel som är en spräng att spela.
NFL Blitz 2000 Arkadstil multispelare med tre lägen.

1.

Madden NFL 24 Standard - Origin PC [online -spelkod]

NCAA 14 har länge betraktats som det bästa fotbollsmatchen som någonsin existerar. Tyvärr släpptes det aldrig för datorer, och du kan inte hitta några NCAA -klassiker för plattformen. Om du fortfarande vill återuppleva denna klassiker på en skrivbord eller bärbar dator är NCAA Football 11 det bästa valet för de flesta spelare.

NCAA Football 14 var det sista NCAA -sportspel som producerats av EA Sports. Begagnade kopior av detta spel ger fortfarande ett premiumpris för äldre konsoler. Emulering genom en PS3 på en dator är dock inte något som alla kan dra av. NCAA Football 11 var lite tidigare, men det var mycket lättare att emulera på datorer med fantastiska program som PCSX2.

När det gäller själva spelet introducerade NCAA Football 11 nya maskoter, gäng tackling och en mängd förbättringar från de tidigare generationerna. Lagen och deras kampsånger är dock stjärnorna i showen. Du kan spela med 120 college -lag i spelet. Du kan också prova Road to Glory som gymnasium på väg till NFL.

Om du inte har en äldre konsol som ligger runt, är NCAA11 det bästa sättet att spela college fotboll på vilken dator som helst. Äldre versioner av NCAA är också spelbara genom emulering på datorer, oavsett om du är ett fan av NCAA 06 eller de klassiska Bill Walsh -titlarna.

Fördelar Nackdelar
Den introducerade nya maskoter och gänghantering. NCAA 11 är inte den senaste titeln i franchisen, men det är den nyaste för PC.
Du kan spela med 120 college -lag.

3. Zen GM Football Manager

Det bästa NFL och college fotbollsmatch för PC -spelare som älskar att simulera säsonger är Zen GM Football Manager. Även om du inte kan använda en hitpinne för att spela det här spelet, låter det dig simulera decennier av fotboll eller återuppspelningssäsonger med klassiska lag.

Zen GM Football Manager är unik jämfört med andra spel på vår lista. Det är helt gratis, det finns inget traditionellt spel, och det är ett webbaserat spel. Det finns en Android -app, även om det här spelet är byggt för webben. .

En del av dragningen av detta spel är anpassning. Du kan lägga till spelare, justera betyg och ställa in nya lag eller ligor. Gemenskapen är också aktivt, så det finns gott om nuvarande spelare tillsammans med klassiska från 50 -talet. Du kan ställa in en liga med 1985 -björnarna och 2022 Chiefs eller ta över en aktuell franchise för att se hur du kommer att fungera som chef för chefen.

Fotbollschef är Dynasty Mode Madden fans har drömt om och vilken typ av spel som kommer att hålla dig tillbaka för mer. Det finns inget spel, bara simulering. Spelet är byggt för hastighet och statistik – inte grafik. Du kan spela Zen GM Football Manager via deras officiella webbplats, bara rensa upp lite ledig tid i förväg, eftersom det är oerhört beroendeframkallande.

Fördelar Nackdelar
Spelet har ett antal anpassningsalternativ. Det finns inget faktiskt spel, det är bara en simulering.
Du kan spela om säsonger med klassiska lag.

4. Axis Football 2023

Axis Football är en franchise som har gjort vågor med hardcore NFL -fans under de senaste åren. Det är ett hybridspel som påminner om gamla skolan Madden, men det är utformat för nya publik på olika plattformar. Det inkluderar datorer där du kan skapa och hantera teamet i dina drömmar.

Medan Axis Football är ett simuleringsspel är fokuset på att bygga en franchise, och det finns faktiskt på fältet. Det är något som är mycket förbättrat med den senaste versionen av spelet. Spelarnas rörelser är mer flytande, vare sig det kastar eller tacklar, och medan lagen inte är riktiga, ger stadionerna massor av atmosfär till spelet.

Att titta på spelet ger dig vibe av klassiska Madden -spel, men franchise -läge är där handlingen är. Från att skicka ut speider till att hantera dina träningsanläggningar finns det en mängd djup i Axis Football 2023. Mods tar med nya saker till bordet på PC. Det är också den enda titeln på vår lista som finns på alla större plattformar. Du kan spela axel på datorn, men det är också tillgängligt för PlayStation, Xbox, Switch och mobila enheter.

Axis Football har funnits i flera år, men den senaste versionen är en av de bästa NFL- och college fotbollsspel för PC. Det är det bästa fotbollsmatchet utanför Madden med grafik och det har ett franchiseläge, även om du bara kan ringa in skådespelarna. Även om det kan vara glitchy, är det också oerhört imponerande, med tanke på det lilla teamet av utvecklare på Axis Games.

Fördelar Nackdelar
Det är tillgängligt på alla större plattformar. Det kan vara glitchy.
Franchiseläge låter dig skapa och hantera team.

5. Fotbollsimulator

Låt inte namnet på det här spelet lura dig. Football Simulator är ett tidigt åtkomst PC-spel på Steam som sätter en ny twist på det klassiska fotbollsspelet. Reglerna har inte förändrats, men refactor -spel har producerat ett spel som lämnar dig i sömmar från den första snäppet.

Football Simulator är ett fysikbaserat spel som liknar Octodad eller Get Simulator. Även om det kan verka som en udda kombination, är det en explosion och en av de få gånger du faktiskt kommer att njuta av omedelbara repriser. Varje gång bollen knäpps vet du aldrig vad som kommer att hända. Du kan ha domare att bli pancaked av spelare eller slutförda pass som tar flera studsar på marken innan du hittar sitt mål.

Som en bonus låter fotbollssimulator dig gå in i tränaren och vandra runt – bokstavligen. Du kan hämta spel och ta på minispel, men du kan också ta itu med slumpmässiga fans. Som allt är fysikbaserad, resultaten är komiska och galen att titta på. Det är där replay- och höjdpunktssystemet spelar in och lägger ännu mer djup till detta knäppa fotbollsmatch.

Vi har sett otaliga Ragdoll -fysikspel under åren, inklusive titlar med sportinställningar. Fotbollsimulator är på en helt annan nivå och en total explosion oavsett om du älskar fotboll eller galna spel. Den tidiga åtkomstversionen är väl värt $ 19.99 prislapp och framtida versioner kommer att lägga till funktioner som VR -support.

Fördelar Nackdelar
Det fysikbaserade spelet är mycket roligt att spela. Det är bara en tidig åtkomstversion utan alla funktioner i framtida versioner.
De omedelbara uppspelningarna och höjdpunkterna är lustiga att titta på.

. NFL Blitz 2000

Det var en kort tid då över-the-top sportspel som NBA Jam var extremt populära. NFL Blitz var en av fotbollsekvivalenterna i den populära titeln, och det är också en av de bästa NFL- och college fotbollsspel för PC.

NFL Blitz 2000 är det tredje spelet i franchisen och det sista som hittar sin väg till datorer. Det är en fotbollsmatch i arkadstil med tonvikt på action och snabba spel, som fortfarande håller bra idag. Att attackera spelare i Blitz är lika vanligt som att få en 1: a ner. Du behöver inte heller oroa dig för sub eller djup ledning med det här spelet.

Du kanske inte får samma djup från Blitz 2000 som andra spel på vår lista, men det är det perfekta multiplayer -spelet. Arkadläge är en explosion, och du kan spela genom ett helt schema med säsongspelläge. Turneringsläge är också ett snyggt tillägg, med upp till åtta lag i en vinnare-take-all fotbollsturnering.

Blitz 2000 var inte en massiv uppgradering över originalet, men det är det bästa sättet att spela den senaste PC -versionen av spelet utan en emulator. Om du har en PlayStation 3 eller Xbox 360 som ligger runt kan du hämta den sista versionen av spelet från 2012, som helt enkelt kallades NFL Blitz.

Fördelar Nackdelar
Det är det bästa sättet att spela den senaste PC -versionen utan att ta till en emulator. Det har inte samma djup som andra spel på vår lista.
Turneringsläge har upp till åtta lag.

Ladda ner fotbollsspel gratis för Windows – Bästa programvara och appar

Soccer Football League 19

Football Manager 2019 är nu tillgängligt för att ladda ner och starta ditt eget lag i den efterlängtade tredje generationen av det bästa fotbollshanteringsspelet. En.

 • Fönster
 • fotboll
 • fotbollsmatcher
 • Fotbollsspel för Windows
 • Fotbollsspel för Windows 10
 • Fotbollsspel för Windows 11

Fotbollschef 2006

Fotbollschef 2006

Förbättrad spelkod och databasposter

Gratis nedladdning för Windows

Football Manager 2006 är ett kraftfullt, gratis spel som endast är tillgängligt för Windows, som är en del av kategorin PC -spel med underkategori olika verktyg (mer.

 • Fönster
 • databas
 • databas för Windows
 • databas för Windows gratis
 • databasfri
 • fotboll

Haxboll

Haxboll

En blandning av fotboll och airhockey

Gratis nedladdning för Windows

Haxball är ett gratis fotbollsmatch från utvecklaren Mario Carbajal. Detta realtidssportspel i realtid erbjuder en blandning av fotboll och airhockey som fans av båda.

 • Fönster
 • webbläsarspel
 • Enkla spel för Windows 7
 • fotboll
 • fotbollsmatcher
 • Fotbollsspel för Windows

Madden NFL 22

Madden NFL 22

En amerikansk fotbollssportsim

Gratis nedladdning för Windows

Madden NFL 22 är ett Sports Sim -spel som gör att spelaren kan tävla i en mängd olika spellägen i amerikansk fotboll. Spelare kan ta kontroll över ett lag i en.

 • Fönster
 • amerikansk fotboll
 • fotbollsmatcher
 • Fotbollsspel för Windows
 • Fotbollsspel för Windows 10

Fotbollsutmaning 2009

Gratis 3D -fotbollssimulator online

Gratis nedladdning för Windows

 • Fönster
 • 3D för Windows
 • 3D för Windows gratis
 • 3D -spel
 • 3D -spel för Windows
 • fotboll

Tevän

Titta på TV -kanaler från hela världen gratis på din dator

Gratis nedladdning för Windows

 • Fönster
 • kanal
 • Fotbollsspel för Windows
 • Fotbollsspel för Windows 7
 • PC -spel för Windows 7

Pro 11 - Football Manager -spel

Pro 11 – Football Manager -spel

Det ultimata fotbollshanteringspelet

Gratis nedladdning för Windows

Football Manager är en serie fotbollshanteringsspel som har sålts av Sports Interactive sedan 1992. Varje spel i serien är baserad på en.

 • Fönster
 • fotboll
 • fotbollsmatcher
 • Fotbollsspel för Windows
 • Fotbollsspel för Windows 10

Fotbollschef 2017

Soccer Manager 2017 är en enkel men trevlig fotbollssimulering

Gratis nedladdning för Windows

I Soccer Manager 2017 tar du rollen som chef för ett fotbollslag. Välj ditt team, hyra och överföra spelare, hantera din budget, expandera och.

 • Fönster
 • affärssimuleringsspel
 • fotboll
 • fotbollsmatcher
 • fotbollsspel för Android
 • fotbollsspel för iPhone

Förenade fotboll

Spela fotboll online gratis

Gratis nedladdning för Windows

 • Fönster
 • fotboll
 • fotbollsmatcher
 • Fotbollsspel för Windows
 • Fotbollsmatcher gratis

Fotbollsstjärnor!

Fotbollsstjärnor! – Ett gratis att spela fotbollsstilspel

Gratis nedladdning för Windows

Fotbollsstjärnor! är ett kast till de disiga dagarna med att spela bordsskivfotboll i timmar i slutet. Gränssnittet är enkelt och lätt att förstå, spelet är.

 • 2D -spel
 • 2D -spel för Android
 • 2D -spel för Android gratis
 • 2D -spel gratis för Android

Fotbollschef 2019

Fotbollschef 2019

Hantera dig till storhet

Gratis nedladdning för Windows

Om du någonsin har sett en professionell fotbollsmatch och trodde att du kan göra ett bättre jobb än chefen, är nu din chans att bevisa det med det mesta.

 • Fönster
 • 2D -spel för Mac
 • fotboll
 • fotbollsmatcher
 • fotbollsspel för Mac
 • Fotbollsspel för Windows