Projekt Slayers -koder september 2023 | VGC, Project Slayers Codes (september 2023) – Uppdaterad dagligen! Pro -spelguider

Project Slayers är inte som andra anime -spel på Roblox. Du är inte den ultimata krigare från början. Spelet får dig att arbeta hårt för att tjäna , som är valuta och erfarenhet. Det enda sättet att jämna upp och bli en legend är att slutföra uppdrag eller besegra de lägsta banditerna. .

Project Slayers-koder kan användas i den populära Roblox-spin-off för att få klannurr, ras och andningsåterställningar, och mer.

. Spelare kan välja att vara en mänsklig eller demon när de slår genom kusliga berg och skogar, ensamma eller med vänner.

I spelet kan spelare lösa in koder för att få gratis snurr och andra belöningar för deras karaktär. Dessa koder återställs ofta, så du bör komma tillbaka här regelbundet för att ta reda på vilken Projekt Slayers -koder arbetar och som redan har gått ut.

Om du tyckte att den här artikeln var användbar, se till att kolla in våra andra Roblox -koderguider inklusive de för Shindo Life Codes, Blox Fruits Codes, King Legacy Codes, Anime Mania Codes och YBA Codes.

Vi har lagt till en ny projekt Slayers -kod (högst upp på listan). Fortsätt kontrollera regelbundet – eftersom nya koder läggs till i spelet lägger vi till dem på den här sidan och uppdaterar det.

Nya projekt Slayers -koder (september 2023)

 • Obishowcase: 5 konstspinn, 1 daglig snurr, 25 klannurr
 • 1MillFavsBreathReset: Andningsåterställning
 • Loppåterställning
 • 1MillFavs: 30 BDA -snurr, 100 snurr
 • THXFOR400MVISITS: 5 konstspinn, 1 daglig snurr, 35 klanspinn
Köp roblox presentkort
Roblox presentkort

Lös in en projekt Slayers -kod är mycket rak Foward. När du är i spelet öppnar du menyn och klickar på den lilla bokikonen.

Här kan du skriva koden i rutan och välja “Lös in”.

. Njut av!

Vad är Project Slayers -koder?

Project Slayers -koder hjälper till att låsa upp användbara artiklar i spelet, till exempel gratis snurr och tävlingsåterställningar.

Spelare kan lösa in koderna ovan för att få praktiska belöningar. De håller emellertid inte för evigt, så det är värt att kontrollera den här sidan ofta för att hitta nya koder, eftersom spelets utvecklare släpper dem ofta.

Var hittar du fler projekt Slayers -koder

Nya projekt Slayers -koder finns ofta på spelets officiella Discord -server, där regelbundna uppdateringar läggs till dagligen.

Det enklaste sättet att hitta fler projekt Slayers -koder är dock att låta oss göra jobbet åt dig och fortsätta kolla tillbaka på denna sida dagligen.

Project Slayers -koder (september 2023) – Uppdaterad dagligen!

Tjäna klannurr, demonkonstnurr och få gratis exp och mer med denna aktuella lista över alla arbetande och utgångna koder för projektmordare.

Bild via Project Slayers

Uppdaterad: 22 september 2023

!

Vi älskar att använda Projekt Slayers -koder att ge oss Fler demonkonstnurr, klan snurr, erfarenhet och wen. Vi fann att det inte är lätt för oss att snagga föremål och snurra tidigt i Project Slayer eftersom spelet vill att vi ska känna att vi verkligen tjänade allt. Så dessa koder gav oss ett stort uppsving i den tidiga spelet. Byn vi börjar i är ett bra ställe att använda Wen och snurr eftersom det inte finns många fiender runt.

Project Slayers är inte som andra anime -spel på Roblox. Du är inte den ultimata krigare från början. Spelet får dig att arbeta hårt för att tjäna Wen, som är valuta och erfarenhet. . Innan du lämnar startområdet måste du köpa ett svärd, kläder och en häst, och sedan måste du hitta en klan eftersom PVP är ganska utmanande för nybörjare.

Alla projekt Slayers Codes -listan

Aktiva koder för Project Slayers (Working)

 • obiskväska—Roteem för 50 snurr och 10 konstnurr (Ny)

Inaktiva projekt Slayers -koder (löpt ut)

 • 1millfavs—Roteem för 100 snurr, 30 BDA -snurr
 • 1MillFavsBreathReset—Frotning för en andningsåterställning
 • 1millfavsracereset—Roteem för en återställning av lopp
 • THXFOR400MVISITS—Roteem för 35 klannurr, 5 konstspinn och 1 daglig snurr
 • THXFOR650KVOTES—Roteem för 35 klannurr, 5 konstspinn och 1 daglig snurr
 • —Roteem för en återställning av lopp
 • UPDATE309BreAthingReset
 • Tack för 350mvisit
 • —Roteem för 35 klannurr, 5 konstspinn, 1 daglig snurr
 • Tack förlikes600k—Roteem för 10 klannurr, 5 konstspinn och 1 daglig snurr

Använd våra projekt Slayers Guides för att ge dig ett rinnande försprång rakt in i handlingen, hur man plockar upp Riyaku i Project Slayers, hur man säljer Demon Horns i Project Slayers, alla kontroller i Project Slayers, Project Slayers – Karta och alla platser, projekt SLAYERS – Hur man blir en demon och går med i den bästa klanen med vår Project Slayers Tier -lista – Bästa klaner. Se till att bokmärka den här sidan och kolla tillbaka dagligen för nya koder!

Hur man löser in projekt Slayers -koder

Att lösa in koder i projektmordare är lätt att tjäna några gratis belöningar.

var man ska lösa in koder i projektmordare

 1. Starta projekt Slayers, välj din karaktär och tryck sedan på Spela.
 2. tryck på På tangentbordet och en liten meny visas
 3. tryck på bok Ikon i mitten av din meny.
 4. En ny skärm dyker upp, titta till botten för att hitta kodrutan.
 5. Ange din kod och tryck på Skicka kod För att få dina belöningar.

.

Hur kan du få fler projekt Slayers -koder?

Det bästa sättet att få fler koder för Project Slayers är att bokmärka den här sidan och återvända till den ofta. Vi håller alla våra Roblox-koderlistor uppdaterade och fortsätter att dubbelkontrollera alla koder. Alternativt kan du komma åt utvecklarens oenighet, där de tillkännager nya koder. . Det finns mycket information om spelet på Trello, som liknar en wiki.

Varför fungerar inte mina projekt Slayers -koder?

Det främsta skälet till att projekt Slayers -koder inte fungerar är att de inte anges korrekt. . För att undvika detta vanliga problem, kopiera ovanstående kod och klistra in det på ditt Roblox -spel. . Om du hittar en utgången kod, låt oss veta i kommentarsavsnittet. .

Projekt Slayers kontrolllista

Undrar hur man väggar klättring eller streck i projektmordare? Vi har täckt dig med hela kontrolllistan nedan, inklusive hur man streckar och sprint i projekt Slayers.

Grundläggande kontroller i projektmordare

Combo -variationer i projekt Slayers

?

Project Slayers sätter dig i en öppen världs-RPG baserad på Demon Slayer-franchisen. Fighting är en stor del av spelet, och tills du får ett svärd har du fastnat med dina nävar. Till skillnad från de flesta Roblox -spel är striderna i Project Slayer väl gjorda, och kombinationerna matchar dem från Dragon Ball Z Fighting Games. Spelare kan gå vart de vill genom att springa, klättra eller rida hästar för att hitta sin väg runt om i världen, men det finns uppdrag i varje by du stöter på.

Spelet kretsar kring att bli tillräckligt kraftfulla för att slåss mot namngivna karaktärer från Demon Slayers -serien, men det tar lång tid, och du måste tjäna varje nivå. .

Spinn är viktiga om du vill ändra din demonkonst eller ändra din klan i projektmordare. Och snurr är det enda sättet att göra detta just nu. Det finns några sätt att få snurr genom att använda våra koder, hitta malm som du sedan kan handla efter föremål i spelet eller köpa dem med Robux.

Om du letar efter koder för andra spel har vi massor av dem i vår Roblox -spelkoder posta! Du kan också få ett gäng gratis saker via våra Roblox Promo -koder sida.

Få Roblox -koder och nyheter så snart vi lägger till det genom att följa vårt PGG Roblox Twitter -konto!

Om författaren

J.P van Wyk är dina vänliga koder Guru för att hjälpa dig hitta alla de senaste koderna för dina favoritspel på alla plattformar. Han har spelat videospel i 26 år, och du kan fånga honom avkopplande till ett skräckspel när han inte är på jakt efter de senaste koderna i Roblox och andra spel.