Valorant Store och kosmetiskt innehåll, alla Valorant -hudbuntar: nivåer, vapen, priser – Dexerto

Alla Valorant -hudbuntar: nivåer, vapen, priser

Contents

Varje hud har sina egna anpassade animationer, ladda om, ljudeffekter och dödsanimationer. Vissa kan till och med utvecklas när du planerar upp ditt vapen och ändrar hur de ser ut och reagerar.

Skarvskinn

Välkommen nuvarande och blivande valorantspelare, jag heter Joe Lee och jag är intäktsledningen för spelet. Genom den stängda betaen eller någon annanstans har du antagligen redan sett pågående arbete Valorant Store och ett litet prov av vapenskinnen och annat kosmetiskt innehåll tillgängligt.

Premiuminnehållsteamet och jag hoppas att du kommer att kunna samla in och anpassa din valorantupplevelse till en som förkämpar din lekstil, prestanda eller kanske bara din smak i glänsande vapen.

Först och främst: Vi bryr oss om att göra ett bra spel. Samlingen av valfria extra kommer aldrig att påverka spelet, så allt du behöver fokusera på är att slå dina bilder och gå B, men sedan gå en. Eller gå en, men gå en.

Nedan kommer jag att dyka djupare i kosmetiskt innehåll och hur man får dem. Här är din snabba sammanfattning:

 • Lås upp nya agenter, vapenskinn, spelarkort och sprayer genom att slutföra agentkontrakt
 • Lås upp vapenskinn i butiken genom att använda valorantpunkter
 • “Utveckla” vissa vapenskinn och gå djupare på ett tema genom att spendera radianitpunkter
 • Tjäna föremål i Battle Pass (tillgängligt vid lanseringen) på gratis och betalda spår

Affären

Storemain.jpg

Butiken roterar vapen och melee skinn i två sektioner: presenterade och erbjudanden. Det presenterade avsnittet roterar varannan vecka och erbjudandeavsnittet roterar var 2-3 dagar.

Valorantpoäng, eller VP för kort, är den premiumvaluta du kan använda för att låsa upp innehåll. VP kan endast köpas med verklig valuta inom Valorant Game -klienten.

Vapen och melee skinn

Valorant är en FPS, och du kommer att spendera mycket tid på att titta på dina vapen. Det var bara meningsfullt att göra unika vapenskinn till den primära källan för anpassning. Du kan få dem i butiken, genom kontrakt och stridspasset.

Även med alla de olika anpassningar som vi har redo och planerat såg vi till att allt innehåll – speciellt skinn – är utformade för att inte störa spelet. Medan egenskaperna hos ett vapen kan förändras när de anpassas av en hud (modell, animering, visuella effekter, ljud), är dessa funktioner inte avsedda att ge en positiv eller negativ fördel för en spelare. Om vi ​​hittar någon hud korsar den här linjen, vet att den var oavsiktlig och att vi kommer att justera.

endast Se din huds modelländringar. Varje annan förändring, från nya reload/utrustningsanimationer, till visuella effekter och ljud, kommer bara att gälla för din personliga spelupplevelse utan inverkan på andra spelare (jag.e. En vandal med en annan hud kommer alltid att låta som en vandal för fienden).

Radianitpunkter utvecklar dina skinn

Valorant introducerar radianitpunkter som ett sätt att utveckla vissa vapenskinn. Den första nivån är låst upp när du får huden. Du kan sedan använda radianitpunkter för att låsa upp varje ytterligare nivå, med anpassningar som nya visuella effekter, ljud, animationer, unika efterbehandlare och varianter.

Det primära sättet att tjäna radianitpoäng är via Battle Pass, men du kan förvärva mer i butiken.

Kontrakt

Alla spelare kommer att ha två kontraktsplatser som du går igenom samtidigt. Allt XP som tjänas genom matcher och uppdrag kommer att gälla lika för båda slots, så du behöver aldrig oroa dig för att prioritera en agentlåsning kontra Battle Pass -belöningar.

Slot 1 kommer att fyllas med antingen ett onboarding -pass eller ett agentavtal. Nya spelare får ett onboarding -pass på 10 nivåer. Att slutföra onboarding -passet låser upp alla två agenter du väljer. När onboarding-passet är klart kommer du att kunna utrusta ett agentavtal och börja tjäna agentspecifika belöningar.

Slot 2 kommer alltid att fyllas med vårt Battle Pass, eller som vi vill kalla det vårt berättelseavtal. Du kommer alltid att göra framsteg på detta kontrakt och tjäna belöningar på vägen.

Agentavtal

Valorant_contract_asset.jpg

Varje agent har 10 nivåer av kontrakt som, när du är klar, belöna dig med alla typer av specialartiklar – men viktigast, en ny agent.

För agentkontraktet kan du antingen slipa eller köpa dig till nivå 5 (direkt till agenten). Utöver det, genom Tiers 6-10, måste du tjäna rent genom spel. Så här kommer du att bevisa att du verkligen är världens största Viper One-Trick.

Battle Pass A.k.en. Story Contract (tillgängligt vid lanseringen)

Valorant Battle Pass finns på lanseringen, ger dig en väg till framsteg och låser upp kosmetika genom att belöna dig för att spela valorant. Det kommer också att finnas ett gratis spår för alla och ett betalt spår. Samma idé här folkens, de extra extra är utformade för att anpassa dina spelmoment utan att påverka spelet.

Återigen ser du inte hela stridspasset under stängd beta, Det går live när valorant lanserar. Det är allt vi har för nu.

Joe ‘Swaggernau7’ Lee
Intäktsledning

Swaggernau7 fungerar med kosmetiskt innehåll, progression och butiksteam på valorant. Hans laserfokus på att släppa Dope -innehåll för spelet överskrids endast av hans engagemang för att se till att operatören aldrig är nerfed.

Alla Valorant -hudbuntar: nivåer, vapen, priser

Skarpkuddav

Riot Games, Dexerto

En av de coolaste sakerna med Valorant är utbudet av vackra och sakkunnigt utformade skinn som du kan utrusta för att få dina vapen att sticker ut. Här är en sammanfattning av varje hud i Riot Games Tactical FPS, liksom allt du behöver veta om dem.

Valorant har blivit ett av de mest populära FPS -spelen i världen. Att dra inflytande från spel som CS: Go och Overwatch, spelet och dess eSports -scen har varit en omedelbar framgång.

Artikeln fortsätter efter AD

Vid sidan av de färgglada förmågorna som gör att Valorant och dess agenter sticker ut bland konkurrenterna, är en annan aspekt av spelet dess skinn. Riot -spel har alltid haft en förmåga att utveckla vackra huddesign och utföra dem felfritt, och valorant är inget undantag.

Artikeln fortsätter efter AD

Så här är en detaljerad lista över vilka skinn som finns i Valorant, hur de prissätts och hur man får dem.

Innehåll

 • Valorant hudpriser
 • Valorant Evolving Weapons förklarade
 • Var man kan köpa valorantskinn
 • Full lista över alla Valorant -skinn
 • Agentkontraktskinn
 • Valorant Skins med begränsad upplaga

Valorant hudpriser

Vaktskinn

Precis som i andra Riot Games -serier rankas Skins in Valorant efter Tier. Select Tier är den lägsta och därför billigaste hudlinjen, med exklusivt sittande i andra änden av skalan. Låt oss dyka direkt i baspriserna för varje nivå och deras tillhörande ikoner i butiken:

Artikeln fortsätter efter AD

 • Välj utgåva (SE), Blue Circle: 875 VP (~ $ 10) per individuell hud, 2930 VP (~ $ 34)/3 500 VP (~ $ 41) per bunt.
 • Deluxe Edition (DE), Grön romb: 1275 VP (~ $ 16) per individuell hud, 5 100 (~ $ 62) per bunt.
 • Premium Edition (PE), Upp och ner rosa triangel: 1775 VP (~ $ 23) per individuell hud, 7 100 VP (~ $ 82) per bunt.
 • Ultra Edition (UE), Gul diamant: 2475 VP (~ $ 30) per individuell hud, 9 900 VP (~ $ 119) per bunt.
 • Exklusiv utgåva (XE), Upp och ned Orange Pentagon: Varierar.

Varje hud har sina egna anpassade animationer, ladda om, ljudeffekter och dödsanimationer. Vissa kan till och med utvecklas när du planerar upp ditt vapen och ändrar hur de ser ut och reagerar.

Artikeln fortsätter efter AD

Vänta, Valorant har utvecklat vapenskinn?

Oni-hudöverföring

Det korta svaret är ja, Valorant har utvecklat skinn. Dessa är dock bara tillgängliga för vissa vapen och hudlinjer. För att börja utjämna dina skinn måste du delta i Battle Pass -utmaningarna och börja tjäna radianitpoäng.

Vi har en omfattande guide på radianitskinn här för dig, så se till att du är uppdaterad innan du börjar bestämma vilka skinn du ska spara för.

Relaterad:

Bästa gratis spel för att ladda ner och spela på PC, PS5, Xbox eller Nintendo Switch

Artikeln fortsätter efter AD

När du planerar upp skinn kommer de att börja göra olika saker, till exempel att inkludera nya animationer, ljud och mer. Ju högre ditt vapens nivå, desto svalare är huden, så det är absolut värt att malet kan flexa hur hårt du har arbetat.

Artikeln fortsätter efter AD

Ok bra, så var kan jag köpa valorant hudbuntar?

Skinn finns tillgängliga genom Battle Pass -uppdrag liksom i affären, och kommer ofta som allomfattande buntar vid släppningen.

Enskilda skinn roterar varje 24 timmar, Så om du ser något du gillar kan det vara värt att lägga till det i din samling.

Artikeln fortsätter efter AD

Men de flesta skinn lämnar aldrig butiken helt, så det finns ingen rusa. Riot tappar nya skinn relativt ofta, och så vet du aldrig vad som finns runt hörnet!

Alla Valorant Skins & Bundles listade

Nedan finns alla skinn i valorant som listas från högsta till lägsta nivå i . Vi har visat de vapen som dessa skinn är tillgängliga för under varje bild.

Artikeln fortsätter efter AD

Hoppa till sektionen

 • Ultra
 • Exklusiv
 • Premie
 • Lyhörd
 • Välj
 • Avsnitt 1 Battle Pass Skins
 • Avsnitt 2 Battle Pass Skins
 • Avsnitt 3 Battle Pass Skins
 • Avsnitt 4 Battle Pass Skins
 • Avsnitt 5 Battle Pass Skins
 • Avsnitt 6 Battle Pass Skins

Ultra

Strålningsunderhållningssystem

Omslagskonst med det nya Radiant Entertainment System Skin Bundle i Valorant

*Radiant Entertainment System Skins kostar 11 900 VP, vilket gör det till dyraste hudlinjen i spelet

Artikeln fortsätter efter AD

Elderflame (utvecklas)

Elderflame Skin Collection in Valorant

Protokoll 781-A

Valorant Protocol 781-A skinn

ZEDD X Valorant Spectrum

Zedd x Valorant Skin Bundle

*Spektrumskinnen kostar 10 700 VP.

Exklusiv

Araxys

Omslagskonst för det nya Araxys Skin Bundle in Valorant avsnitt 6 Act 1

* ARAXYS -paketet kostar 8 700VP (~ $ 85), placera det någonstans mellan ultra och premiumnivå.

Blastx (utvecklas)

Blastx Skin Bundle Valorant

* BLASTX -paketet kostar 8 700VP (~ $ 85), placera det någonstans mellan ultra och premiumnivå.

Chronovoid (utvecklas)

ny kronovoid skinline i valorant

* Kronovoidpaketet kostar 8 700VP (~ $ 85), placera det någonstans mellan ultra och premiumnivå.

Glitchpop (utvecklas)

Glitchpop-skin-buntle

* Glitchpop -paketet kostar 8 700VP (~ $ 85), placera det någonstans mellan ultra och premiumnivå.

Artikeln fortsätter efter AD
Artikeln fortsätter efter AD

Glitchpop 2.0 (utvecklas)

Glitchpop 2.0 Bundle Valorant Phantom Vandal Classic Melee Operator

* Glitchpop 2.0 buntskostnader 8 700VP (~ $ 85), placera det någonstans mellan ultra och premiumnivå.

Neo Frontier (utvecklas)

Neo Frontier Bundle in Valorant

* Neo Frontier Bundle kostar 8 700VP (~ $ 85), placera det någonstans mellan ultra och premiumnivåer.

Förspel till kaos (utvecklas)

Valorant Prelude to Chaos Skin Bundle

RGX 11Z Pro (utvecklas)

* RGX 11Z Pro -paketet kostar 8 700VP (~ $ 85), placera det någonstans mellan ultra och premiumnivå.

RGX 11Z Pro 2.0 (utvecklas)

RGX 11Z Pro 2.0 Valorant

* RGX 11Z Pro 2.0 buntskostnader 8 700VP (~ $ 85), placera det någonstans mellan ultra och premiumnivå.

Ruination (utvecklas)

Valorant Ruination Bundle

* Ruination Bundle kostar 8 700VP (~ $ 85), placera det någonstans mellan ultra och premiumnivå.

Artikeln fortsätter efter AD

Sentinels of Light (utvecklas)

Valorant Sentinels of Light Bundle

* Sol -paketet kostar 8 700VP (~ $ 85), placera det någonstans mellan ultra och premiumnivå.

Artikeln fortsätter efter AD

Singularitet (utvecklas)

Vimkulor

* Singularitetspaketet kostar 8 700VP (~ $ 85), placera det någonstans mellan ultra och premiumnivå.

Premie

Himmelsk

himmelsk valorantvapen

Kryostas

täcker konst för kryostas hudpaket i valorant

Doodle Buds (utvecklas)

Valorant Doodle Buds Skin Bundle

* Doodle Buds -paketet kostar 6992VP (~ $ 85), placera den i den nedre änden av premiumskalan.

Ego av Onetap (utvecklas)

Vipo

Övergiven (utvecklas)

Valorant övergiven hudbunt

Gaias hämnd

vaktmästare

.U.

Pistolskinn

Jon (utvecklas)

Dalorantjonskinn

Jon 2.0 (utvecklas)

En bild av Ion 2.0 -bunt i Valorant

* Den andra jonpaketet kostar 7 100VP (~ $ 85), placerar den i den nedre änden av premiumskalan.

Artikeln fortsätter efter AD

MagePunk (utvecklas)

VALORANT MAGEPUNK SKINS

MagePunk 2.0 (utvecklas)

MagePunk Skins för Väduren, operatören, sheriffen, melee och vårdnadshavare

Nebulosa

Vip-nebula-bundle

Neptune (utvecklas)

Valorant Neptune Skin Bundle Melee Bucky Vandal Specter Guardian

Oni (utvecklas)

Vaktmästare

Oni 2.0 (utvecklas)

Hela Oni 2.0 -paketet i Valorant, från melee till vapenskinn

* Den andra oni -paketet kostar 7 100VP (~ $ 85), placerar den i den nedre änden av premiumskalan.

Ursprung (utvecklas)

Valorant Origin Skins

Prime (utvecklas)

Valorant Prime Bundle

Artikeln fortsätter efter AD

 • Klassisk
 • väktare
 • Spöke
 • Vandal
 • Närstrid

Strålande kris 001 (utvecklas)

Valorant Comic Book Style Guns på en komisk bakgrund

Reaver (utvecklas)

Reaver-skinnbunt

Reaver 2.0 (utvecklas)

Alla vapenskinn från Reaver 2.0 -paketet

Göra om

VALORANT RECON SKINS

Prime 2.0

Valorant Prime 2.0 -paket

Soulstife

Valorant SoulStife Skin Bundle

Suverän (utvecklas)

Suverän-hud-bunt

Spline (utvecklas)

Vimdalorant

Bundna rike

Valorant Tethered Realms skinn

 • väktare
 • Spöke
 • Operatör
 • Vandal
 • Melee (Promise & Demise)

Underverk

Valorant Undercity Skin Bundle

 • Klassisk
 • Bulldogg
 • Bedöma
 • Melee (Dual Wield Knife & Ax)

Valorant Go! Vul. 1

VALORANT GO! Vol. 1 hudbunt

Valorant Go! Vul. 2

Valorant Go Anime Skins Volym 2

Xenohunter

Valorant Xenohunter Skin Bundle Frenzy Bucky Phantom Odin Knife Melee

Lyhörd

Abyssal

Täckkonst för Abyssal -paketet i Valorant

Höjd över havet

Aristokrat

Aristokrat stinger

Lavin

Valorant-

Horisont

Valorant Horizon Bundle Splash

Minima

Valorant Minima skinn

* Minima -paketet kostar 4270VP ($ 60), placera det någonstans mellan ultra och premiumnivå.

Artikeln fortsätter efter AD

Nunca olvidados

Valorant Nunca OlVidados Skin Bundle

Prisma

Vipism-buntel

Sakura

Valorant Sakura skinn

Silvanus

Silvanus -valorant

Silvanus -paketet kostar 4 270VP (~ $ 51.50), Så är en billigare lyxuppsättning.

Snöfall

Valorant Cnowfall Bundle

Lag ess

Valorant Team Ace Skins

Silvanus -paketet kostar 5 616VP (~ $ 79.99), Så är en dyrare deluxe -uppsättning.

Tigris

Valorant Tigres Bundle

Titanmail

VALORANT TITANMAIL SKINS

Ödemark

Valorant Wasteland skinn

Artikeln fortsätter efter AD

 • Marskalk
 • Sheriff
 • Kortvarig
 • Spöke
 • Vandal

Vinterbrist

Valorant Winter Wonderland Skins

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste uppdateringarna om esports, spel och mer.

Välj

Strävan

Omslagskonst för Endeavor Skin Series i Valorant

Konvex

Konvex operatör

Galleria

Galleria marskalk valorant

Infanteri

Valorant Infantry Bundle

Frodig

Skarvspektre

Prism II

Prism II Bundle Valorant

* PRISM II -paketet kostar 2930 VP (~ $ 29), gör det till ett något billigare utvalda tierbunt.

Artikeln fortsätter efter AD

Rusa

Valorant Rush Frenzy

Känsla

Sensation Skins Valorant Ingen logotyp

* Sensationspaketet kostar 2930 VP (~ $ 29), gör det till ett något billigare utvalda tierbunt.

Slå

Bunt

Battle Pass Skins

Battle Pass Skins tjänas genom att köpa Battle Pass och tjäna XP. Dessa kan inte köpas, så få dem innan de är borta!

Avsnitt 1

Akt 1

PUNKT Exe

Valorant Dot Exe Ghost

Satsning

Couture-bulldog-kalorant

Rike

Kungariket Bucky Valorant

Lag 2

Hivemind

Hivemind-melee-kalorant

Polyfox

Polyfox-domare-valorant

Rött larm

Rödvarig

Lag 3

Elektroflux

Elektrofluxstingervalorant

Jade

Jade-domare-kalorant

Ruin

Rusvandal-valorant

Avsnitt 2

Akt 1

Aerosol

Valorant Aerosol Bucky BattlePass Hud

Artikeln fortsätter efter AD

 • Bocken
 • Odin
 • Operatör
 • Kortvarig

Oändlighet

Infinity Specter BattlePass Skin Valorant

 • Bulldogg
 • Klassisk
 • Spöke
 • Spöke

Utpost

Artikeln fortsätter efter AD

Utpost spöksvaloranthud

Lag 2

Stolt

VALTERANT E2A2 BATTLEPASS

Polyfrog

Polyfrog Sheriff Valorant E2A2 BattlePass Hud

Prism III

Valorant Episode 2 Act 2 Prism III

Lag 3

Djup

Valorantdjup

Ljusvåg

Valorant Lightwave -skinn

Songsteel

Valorant Songsteel Melee

Avsnitt 3

Akt 1

Pussel (utvecklas)

VALORANT -pussel

K/tac

K/tac valoranthud

Monark

Valorant Monarch Frenxya

Lag 2

Hantverkare

Nitro

Lack

Lag 3

Aero (utvecklas)

Frenzy aero hud

Uppkomst

OP Genesis Skin

Guld vinge

Goldwing Ares

Avsnitt 4

Akt 1

Hydrodip

Hydrodipvaktare

Schema

Schemstinger

Hastighet

Hastighetskarambit

Gudomlig svin

Valorant avsnitt 4 Act 2 Battle Pass Divine Swine Marshal Skin

Lycans Bane

Valorant avsnitt 4 Act 2 Battle Pass Lycan

Anfallare

Valorant avsnitt 4 Act 2 Battle Pass Striker Specter Skin

Lag 3

.Sys

.Sys vandalhud i valorant

Koalition: Cobra

Koalition: Cobra Odin Skin in Valorant

Nyansskift

Nyansskift fantomhud i valorant

Avsnitt 5

Akt 1

Skimmer

Spitfyr

Task Force 809

Valorant avsnitt 5 Act 1 Battle Pass Task Force 809 Marshal Skin

Lag 2

Odödlig

En bild av odödlig vandal i valorant

Premiärkollision

En bild av Premiere Collision Bulldog in Valorant

Piedra del Sol

En bild av Piedra del Sol Phantom in Valorant

Artikeln fortsätter efter AD

Lag 3

Stjärnbelyst odyssey

Starlit Odyssey -huden i Valorant for Vandal

Runsten

Rune Stone Skin i Valorant for Bulldog

Iridisk torn

Den iridiska tornhuden i valorant för operatören

Avsnitt 6

Akt 1

9 liv

Omslagskonst för den 9 livshuden i Valorant for Phantom

Grip

täcker konst för gridcrash -huden i valorant för bulldog

Venturi

Täckkonst för Venturi -huden i Valorant för Vandal

Lag 2

Signatur

En bild av signaturhud för Guardian in Valorant

Tilde

En bild av Tilde Melee Skin

Topotek

En bild av Topotek Phantom Skin

Artikeln fortsätter efter AD

Kontraktsskinn

Kontraktskinn skiljer sig lite från resten av skinnen i Valorant. Dessa erhålls genom att tjäna XP när du slutför varje agents specifika kontrakt. Därför är vapnet du får stiliserad liknande den agent som den representerar, vilket gör det till en fantastisk flex av dina färdigheter och engagemang.

Agentskinn är låst upp på nivå 10 i kontraktssystemet och kräver 175 000 XP. Varje agent listas nedan i alfabetisk ordning.

Artikeln fortsätter efter AD

Astras Eclipse Ghost

Astra Valorant Contract Hud

Breach’s Ragnarocker Frenzy Frenesiförbund

Brimstones fredsbevarare sheriff

Brampsten sheriff hudvalorant

Kammarens finessklassiker

Kammare

Cypher’s Hush Ghost

Cypher Ghost Hud Valorant

Fade’s Karabasan Shorty

Valorant Fade Contract Skin Karabasan Shorty

Gekkos sidekick shorty

Hamnens vägsheriff

hamn

Jett’s Game Over Sheriff

Jett Sheriff Skin Valorant

Kay/O’s Fire/Arm Classic

Valorant kay/o kontraktshud

Killjoys Wunderkind Shorty

Killyjoy Shorty Skin Valorant

Neon’s Live Wire Frenzy

Valorant Neon Contract Skin Live Wire Frenzy

Omen’s Soul Silencer Ghost

Omen Ghost Skin Valorant

Phoenix’s Spitfire Frenzy

Phoenix Frenzy Skin Valorant

Raze’s Pistolinha Classic

Raze Classic Valorant Hud

Rynas Vendetta Ghost

Reyna Ghost Skin Valorant

SAGE’S FINAL CHAMBER CLASSIC

Sage Classic Skin Valorant

Skye’s Swooping Frenzy

Skye Frenzy Skin Valorant

Sovas protektor sheriff

Sova Sheriff Skin Valorant

Viper’s Snakebite Shorty

Viper Shorty Hud Valorant

Yorus död önskar sheriff

Valorant Yoru Death Wish Sheriff

Valorant Skins med begränsad upplaga

Alla skinn som listas nedan är begränsad upplaga, så när de är borta är de borta! De kommer inte tillbaka i butiken eller under nattmarknadsrotationen.

Artikeln fortsätter efter AD

Ge tillbaka 2022

Täckkonst för Give Back 2022 Skin Bundle in Valorant

Give Back 2022 -paketet släpptes från 16 november till 30 november och bunten inkluderade fyra olika skinn från tidigare släppta buntar ovanpå en exklusiv pistolkompis, kort och spray. Det prissattes till 6 375 VP.

Riotx arcane

Valorant League of Legends Arcane Bundle

Riotx Arcane Bundle släpptes mellan 6 och 7 november 2021 för att fira League of Legends ‘nya Netflix -show, Arcane. Det kostade 2 380 VP.

Artikeln fortsätter efter AD

Valorantmästare 2021

Valorant Champions Tour Skin Bundle Vandal Melee Krambit

Det första valorantmästarbuntet någonsin var tillgängligt från 24 november till 12 december 2021, varaktigheten för Valorant Champions Tours Champions-evenemang. Dess pris var 6 275VP och inkluderade melee- och vandalskinnet, liksom “Champions Aura”, som är en ljus som omger vapnet om du har flest dödar i spelet.

Artikeln fortsätter efter AD

Valorant Champions 2022

Valorant Champions 2022 Collection Bundle Graphic

Den andra iterationen av Valorant Champions Bundle var tillgängligt från 23 augusti till 21 september 2022. Dess pris var 6 265VP (ungefär $ 66) och inkluderade melee- och fantomskinn. Det har också en “mästare aura”, där En visuell effekt gör att skinnen glöder när spelaren får flest dödar i ett spel.

Artikeln fortsätter efter AD

Så där har du det. Allt du behöver veta om Valorant Hud Bundles. Vill borsta på din kunskap i spelet för att bli den bästa spelaren du kan vara? Kolla in våra guider: