Doom Eternal – PS4 | PlayStation 4 | Gamestop, Doom Eternal | Xbox

Doom Eternal

Vila i frid. Riva. Fira. Doom Eternal är en FPS-fest som bombarderar spelare med adrenalinblöt spänning och löjliga mängder av gore. I denna direkta fortsättning till 2016: s ombildning av DOOM spelar utvecklar -ID -programvaran rollen som Angel och Devil, vilket ger den legendariska Doom Slayer med mer kraft, samtidigt som de ger demonerna mer heliga sätt att orsaka smärta. Denna kollidering av titaner är ett skådespel att se. Explosioner och tarmar svävar över slagfältet som tungmetallpund till blodbadet. Oavsett vem som står kvar är spelaren mottagaren av seriens bästa strid, som träffar en spännande feber tonhöjd.

Undervattens

ID -programvara ger dig Doom Eternal på PS4. Upplev den ultimata kombinationen av hastighet och kraft i Doom Eternal-nästa språng i Push-Forward, första person strid. Som Doom Slayer, återvända för att ta din hämnd mot helvetets krafter. Ställ in på en helt ny puls dunkande soundtrack komponerat av Mick Gordon, slåss över dimensioner när du dödar nya och klassiska demoner med kraftfulla nya vapen och förmågor.

Som Doom Slayer återvänder du till att hitta jorden har drabbats av en demonisk invasion. Raze helvete och upptäck Slayers ursprung och hans bestående uppdrag att riva och riva … tills det är gjort.

av Andrew Reiner den 18 mars 2020

Vila i frid. Riva. Fira. Doom Eternal är en FPS-fest som bombarderar spelare med adrenalinblöt spänning och löjliga mängder av gore. I denna direkta fortsättning till 2016: s ombildning av DOOM spelar utvecklar -ID -programvaran rollen som Angel och Devil, vilket ger den legendariska Doom Slayer med mer kraft, samtidigt som de ger demonerna mer heliga sätt att orsaka smärta. Denna kollidering av titaner är ett skådespel att se. Explosioner och tarmar svävar över slagfältet som tungmetallpund till blodbadet. Oavsett vem som står kvar är spelaren mottagaren av seriens bästa strid, som träffar en spännande feber tonhöjd.

Doom Slayer har alltid varit kraftfull, men nu är han beväpnad till tänderna med en lastbil med redskap. Han bär åtta skjutvapen och kan uppmana en fantastisk ny axelmonterad startare med en enorm mängd ammo-typer. Ranged Combat är dock inte hans enda sätt att förstöra. Slayer har också ett blad som sträcker sig från armen till Yank Hearts från kistorna, och när saker blir svåra kan han återigen piska ut degeln, som i princip är en en-hit-lyssabel. Valet av vapen ger spelare verktygen för att närma sig strid från ett antal nya vektorer och ändra kurs i farten, vilket resulterar i en djup och strategisk upplevelse som sparkar som en mule.

Med tanke på hur många fiender som står i Slayers sätt – för att inte tala om de enorma mängder av ammunition som behövs för att släppa dem – kan hans vapen tappas på en blixt, vilket lämnar honom med inget annat än en bullrig motorsåg (vilket också är en spräng att använda, särskilt Eftersom det belönar honom med ammunition för varje pistol). Striden, så härlig som den kan vara, är vackert orkestrerad och omfamnar återigen “push forward” -designen, vilket innebär att du måste fortsätta att flytta från fienden till fienden för att överleva. Att sakta ner eller ducka bakom täckningen kommer nästan säkert att få döden. Även när du går över slagfältet, demoner teleporterar till din plats och du måste släppa dem snabbt för att gå vidare till nästa dödsdans.

Med sina nya tillägg är Doom Eternal ett mycket mer utmanande spel än föregångaren. Med det sagt känns det rättvist och hanterbart med tanke på den eldkraft du nu packar och de många sätten du kan återfå hälsoredskap. En del av svårighetens ökning kommer från introduktionen av nya fiendtyper. Medan hotet som levereras av Pain Elemental inte riktigt lever upp till dess namn, är Archvile en allvarlig olägenhet som måste hanteras omedelbart. Han spawns fiender överallt, skyddar sig med en eldsköld och har en tjock hud som kan njuta av ammunition. De flesta möten, vare sig det är mot fiender gamla eller nya, ställer upp en anständig utmaning och kan vara dödlig om du är slarvig i ditt utförande.

Många motståndare kan slå, och du kan nu se det med dina egna ögon genom fantastisk ny kosmetisk skada. Varje skott plockar bort vid deras rustning och kött, och om de ser ut som promenadskelett är de säkert redo att möta Reaper. Detta är ett fantastiskt sätt att visa framsteg i mitten av striden, och det ser bra ut.

När en fiende håller på att falla ser du att det blinkar orange eller blått, vilket innebär att du kan utföra dem med en härlighet döda. Dessa efterbehandlare är lika hemska som de är komiska-en demon kan rippas i två, medan en annan kan ha huvudet krossat i bröstet som en whack-a-mol. Glory Kills tjänar återigen rollen som en välbehövlig tre-sekunders andning som gör att spelare kan tänka på deras nästa drag (och också få lite hälsa tillbaka).

Liksom 2016 -spelet går handlingen smidigt och handlar om Pinpoint Precision och utnyttjar fiendens svagheter. Kontrollerna är vackert utformade, vilket gör att spelare snabbt kan byta vapen, växla mellan deras olika skjutlägen och dart över slagfältet som en högflygande trapes.

Gunplay kan vara det blodiga mittpunktet, men det accentueras av kraftigt förbättrad miljööversikt. Spelaren kan dubbelhoppa, streck, spärra på väggarna, svänga från stolpar och till och med använda en köttkrok (som skjuts från super hagelgeväret) för att spärra på en fiende och zooma till dess plats. Några av dessa åtgärder sys i strid, men när den sista demonen träffar marken kommer du sannolikt att få i uppdrag att använda dem för att korsa farlig terräng – komplett med de snurrande eldkedjorna från Mario Games. Dessa avsnitt är utmärkt utformade och kräver exakt tidpunkt och banor. Plattformelementet spelar också in för att lösa miljöpussel – kanske för att öppna en dörr eller nå ett nytt område.

Några av dessa pussel är platta dumma och känner sig på sin plats i ett spel som Doom Eternal. Den största mördaren i kosmos måste tydligen skjuta knappar och trycka block för att ta reda på hur man öppnar dörrar. För att säkerställa att spelare inte är stubbade för långa, id till och med färgkodade pusselelement i glödande grönt, vilket innebär att du inte behöver lägga för mycket hjärnkraft i dem. De är mer en olägenhet än någonting.

Doom Eternal är överfylld av hemligheter för att upptäcka; Vissa är roliga samlarobjekt, och andra utplånar helt enkelt lore. De viktigaste hemligheterna är uppgraderingar, och det finns mycket att spåra. Mods ger återigen dina vapen speciella förmågor som du byter till i farten. Till exempel kan stridsgeväret avfyra klibbiga bomber eller förvandlas till ett helt automatiskt vapen. Dessa mods är smarta och ger varje förstörelseverktyg en avgjort annorlunda känsla. Du kan också spåra upp tokens för att uppgradera dessa mods, vilket återigen ger dig gott om anledning att utforska de linjära nivåerna helt.

Slayer’s kostym kan förbättras för både strids- och kosmetiska ändamål, vilket fördjupar spelet ytterligare. Det låter dig till och med finjustera själva flödet genom runor. Dessa kraftfulla stenar hjälper spelaren i allt från förbättrad luftburen rörelsekontroll till långsam tid vid randen av döden, och mycket mer. Alla dessa uppgraderingssystem gör en stor skillnad.

På multiplayer -fronten är Doom Eternal ett enormt steg tillbaka för hela serien. Du kan inte deathmatch, göra dina egna kartor och det enda alternativet som finns vid lanseringen är en asymmetrisk 2v1 -upplevelse som kallas Battlemode. Det är i princip ett spel med katt och mus mellan en mänsklig kontrollerad slayer och två mänskliga kontrollerade demoner. Slayer, som har alla sina redskap från kampanjen, är katten. Striderna är galna, och att spela som demoner som The Revenant och Mancubus är underhållande, men det finns inte mycket kött på denna multiplayer -upplevelse, och det bleknar i jämförelse med seriens andra erbjudanden.

Från en stridssynpunkt kunde du inte be om mycket mer från Doom Eternal. Det brus av spänning och blir bara större och bättre när det går. Ja, det snubblar lite i pussel, men spelare belönas ofta vackert för att göra ansträngningarna att knäcka dem. ID -programvara gjorde Doom relevant igen med 2016 -spelet, och nu har utvecklaren tydligt kul att visa spelare hur vild denna vision kan bli.

BEGREPP

En uppföljare som stärker Doom Slayer med fler vapen som han använder för att straffa en ännu större och dödligare demonisk armé

GRAFIK

Spelet brusar vid ett smidigt klipp och ser djävulskt bra ut. Ondska krafter är strimlade i extrem detalj

LJUD

Mick Gordons soundtrack är tungt, men beats är iögonfallande. Kontrabassen står också i linje med spelarens hjärtslag när slagsmålen blir blodiga

SPELBARHET

Nya vapen och fiendtyper lägger till betydande lager av komplexitet till striden. Det är snabbt, roligt och laddat med variation

UNDERHÅLLNING

2016 -spelet ser nu ut som en grundare för en mycket mer detaljerad kamp mot helvetets krafter

REPRIS

Doom Eternal

Doom Eternal, en slayer står ovanpå en hög med döda demoner med en rökig stad i bakgrunden

 Hell’s arméer har invaderat jorden. Bli Slayer i en episk enspelare-kampanj för att erövra demoner över dimensioner och stoppa den slutliga förstörelsen av mänskligheten. Det enda de fruktar. är du.

Trailers och spel

Xbox Series X Console Plus Controller

Optimerad för Xbox Series X | S

Spel byggda med Xbox Series X | S Development Kit är utformade för att dra nytta av de unika funktioner i Xbox Series X | S. De kommer att visa upp oöverträffade lasttider, bilder, lyhördhet och framerater upp till 120 fps.

Högdynamisk sortiment
4K -upplösning
60 bilder per sekund
Strålspårning
Smart leverans
Rumsligt ljud Premium Dolby Atmos och DTS: X Audio

Ett urval av spel tillgängliga eller kommer snart med Xbox Game Pass inklusive Starfield, Cities: Skylines II, Lies of P och Forza Motorsport

Upptäck ditt nästa favoritspel

Spela hundratals högkvalitativa spel med vänner, plus njut av multiplayer på nätet och ett EA Play-medlemskap, allt för ett lågt månadspris.

Vad är nytt med Doom Eternal

En horde av monster dyker upp från en spawnpunkt och är redo att attackera

Horde -läge och uppdatering 6.66 tillgängligt nu

Fri för alla spelare! Upplev det helt nya arkadstil Horde-läget, tävla i den uppgraderade Battlemode 2.0 Multiplayer, testat dina färdigheter med två helt nya masternivåer, tjäna nya skinn för Doom Slayer och Demons, och mer.

Doom Eternal, The Ancient Gods Part Two, en episk strid mellan Slayers och Demons på ett stenigt Hellscape

Doom Eternal: The Ancient Gods – Del två

Upplev den episka slutsatsen till Doom Slayer’s Saga. Du förnekade gudarna och vaknade en gammal ondska. Rally nu de spridda Sentinel -arméerna, belägringen till den sista bastionen av helvetet, bryta igenom fästningsväggarna och möta den mörka Lord själv själv. Ditt krig mot helvetet slutar här. HÄMTA DEN NU

De forntida gudarna del en, undergången evig, Slayer står bland en horde av demoner med vapen ritade

Ditt krig är inte över ..

Upplev den episka fortsättningen till den kritiskt hyllade Doom Eternal i den första kampanjutvidgningen: The Ancient Gods-Del 1. Slaying the Khan Maypr lämnade en obalans av makt som hotar hela skapelsen. Helvetets legioner har rasat himlen och hotat att utöka sin kontroll över dimensioner. Med hjälp av en gammal allierad, slåss dig tillbaka till Urdak och bestämma kosmos öde. Ditt uppdrag är nu ditt eget. HÄMTA DEN NU

Spelfunktioner

Slayer tittar över axeln i en tungmetalldräkt, en upplyst valv i bakgrunden

Slayer hotnivå maximalt

Få tillgång till den senaste demon-dödande tekniken med Doom Slayer’s Advanced Praetor Suit, inklusive en axelmonterad flametrower och det utdragbara handledsmonterade undergångsbladet. Uppgraderade vapen, mods och förmågor gör dig mer mångsidig än någonsin.

Ett gigantiskt Horned Monster attackerar en spelare med en pistol redo

Ohelig treenighet

Du kan inte döda demoner när du är död, och du kan inte hålla dig vid liv utan resurser. Ta vad du behöver från dina fiender: Glory Kill för extra hälsa, förbränning för rustning och motorsågdemoner för att fylla på ammunition.

En spelare spränger ett demonskelett med en pistol

En ny klass av (förstörbar) demon

Utplånar fler demoner än någonsin tidigare, var och en med unika attacker och förmågor. Fan-favoriter återvänder, medan en horde av helt nya demoner går med i listan. RIP Apart dina favoritdemoner till kärnan med Doom Eternals “Destructible Demons” -system.

Slayer kämpar med stort monster med vapen som armar

Ange Battlemode

En ny 2 kontra 1 multiplayer -upplevelse byggd från grunden på ID -programvara. En helt beväpnad Doom Slayer vetter mot två spelarstyrda demoner och kämpar mot den i en bästa-av-fem-match av intensiv första person strid.

En futuristisk byggnad står bakom frodiga träd och en staty, medan blå moln virvlar över

Aldrig tidigare sett världar

Stridsdemoner i rymden, i helvetet och över dimensioner när du kämpar för att rädda mänskligheten. Använd de handgjorda miljöerna för att få överhanden och regna helvetet på dina fiender när du utforskar episka nivåer.

En undervärld av monster och spying röd lava i Doom Eternal

Spelinformation

Upplev den ultimata kombinationen av hastighet och kraft när du rippar dig över dimensioner med nästa språng i Push-Forward, första person strid. Raze helvete, rädda mänskligheten och upptäck Slayers ursprung i Doom Eternal. Doom® Eternal är utvecklad av ID Software och är den direkta uppföljaren till Doom®, vinnare av Game Awards ‘Best Action -spel 2016. Doom Eternal drivs av IdTech 7 och är inställd på en helt ny pulsspårande soundtrack som komponeras av Mick Gordon, och har dig i kontroll över den ostoppbara Doom Slayer när du blåser isär nya och klassiska demoner med kraftfulla vapen i otroliga och aldrig tidigare sett sönda världar. HDR: HDR -funktionalitet tillgänglig med spel och TV -apparater. Xbox One X Enhanced: Enhanced Funktioner för Xbox One X föremål för släpp av en innehållsuppdatering. Spelinformation på Xbox.com/förbättrad.

Ytterligare information

Betyg i väntan

  • Kan innehålla innehåll olämpligt för barn. Besök ESRB.org för betygsinformation.