Cheat Codes (Doom Eternal) | Doom Wiki | Fandom, Doom Eternal Cheat Codes: Alla fusk och var man hittar dem | Pcgamesn

Doom Eternal Cheat Codes: Alla fusk och var man hittar dem

Alla runor olåsta.

Cheat Codes (Doom Eternal)

Fuskkoder, också känd som Disketter eller bara koder eller skivor, är samlarföremål i Doom Eternal. De kan samlas in i uppdrag. Sedan, när de använder Mission Select, kan de aktiveras för att göra uppgifter mindre tidskrävande för spelaren. I uppdraget Taras Nabad är till exempel en av utmaningarna att få tre olika härlighetsdöd på smärta elementals. När du använder Mission Select kan spelaren aktivera den omedelbara staggerfusken, vilket gör att alla icke-boss fiender stagger på en hit.

Lista över fuskkoder []

Namn på fuskkod Effekt Erhållen i/av
Alla runor Alla runor olåsta. Dooms fästning
Hungersnödsläge Demoner släpper inte hälsa eller rustning vid döden. Nekravol
Fullt uppgraderad kostym Alla Praetor Suit -förmåner är olåsta. Dooms fästning
Iddqd Sentinel Armor är aktiv för hela uppdraget Kultistbas
Idkfa Alla vapen är olåsta och behärskade, och all utrustning är olåst. Oanvända modbots kommer inte att vara tillgängliga. Bågkomplex
Oändliga extra liv Spelaren har oändliga extra liv Helvete på jorden
Oändlig ammunition Alla vapen har oändlig ammunition. Supergore bo
Omedelbart staggerläge Alla projektiler, explosioner, Flame Belch eller Dashing Staggers Demons. Det har ingen effekt på unika chefer. Nekravol del II
Partiläge Demoner brast i konfetti på full kroppsgib, underkroppsgib, överkroppsgib, lemförlust och dödliga huvudskott. Urdak
Powerup -läge: Berserk Oändlig berserk powerup. Fungerar bara på helvete på jorden, exultien, super gore bo, båge komplex och Mars kärna. Nekravol del II
Powerup -läge: angrepp Oändligt angrepp. Mars Core
Powerup -läge: Overdrive Oändlig överdrivning. Taras Nabad
Silver Bullet Mode Förskjutna demoner dör av en enda hit från projektiler, explosioner, flamman eller streckande. Dödsjägare bas
Quakecon -läge En osynlig publik skål baserat på hur du spelar. Att köpa alla Praetor kostymförmåner

Trivia []

 • IDDQD och IDKFA är båda referenser till fusk från den ursprungliga Doom (1993)
 • Vid samlingen av alla fuskkoder kan den gamla tids-datorn i Fortress of Doom användas för att spela Doom (1993).
 • Fuskkoder är inte tillgängliga när du spelar masternivåer eller i

GameSpot Expert Reviews

Doom Eternal Cheat Codes: Alla fusk och var man hittar dem

Fuskkoder i Doom Eternal

Det skulle bara inte vara ett Doom -spel utan att ta en fuskkoder så att du kan göra något från att bevilja Slayer Constant Power Ups, att omedelbart låsa upp alla rune- eller praetor -dräktuppgraderingar. Heck, du kan till och med göra det så att det finns en folkmassa som hejar på alla dina rippor och rivning, eller ersätter alla de härliga duschar av gibs och gore med konfetti. Doom Eternal Cheat Codes kommer att hindra dig från att komma åt alla Doom Eternal Slayer -grindarna, men annat än att du är fri att använda dem som du ser passande.

Vi finner att användning av Doom Eternal Cheat Codes är särskilt användbart för att ladda tillbaka genom nivåer för att hoovera upp alla missade samlarföremål, särskilt när du kombinerar oändlig ammunition med BFG eller Doom Eternal UnmaKyr.

Vi har stansat genom väggar som hittat dolda passager så att du inte behöver, så vi har förberett en fullständig guide om hur och var du hittar alla Doom Eternal Cheat -koder. Det finns totalt 14 fusk att samla in i hela huvudkampanjen och de kommer att vara skyltade av spelets Telltale Floating Question Marks.

Var man hittar alla undergångs eviga fuskkoder

Här är varje fuskkod i Doom Eternal:

 • Oändliga extra liv
 • Iddqd
 • Omedelbart staggerläge
 • Alla runor
 • Oändlig ammunition
 • Idkfa
 • Powerup -läge: angrepp
 • Silver Bullet Mode
 • Fullt uppgraderad kostym
 • Powerup -läge: Overdrive
 • Hungersnödsläge
 • Partiläge
 • Powerup -läge: Berserk
 • Quakecon -läge

Oändligt extra livsplats

Spelaren har oändliga extra liv.

Denna Doom Eternal Cheat -kod är hittades i helvetet på Earth Mission efter att ha mött det första tentakelmonsteret i tunnelbanestationen. Från tunneln finns en höger sväng, vägen går sedan åt vänster, följ den tills du kommer till en korsning med en låda till höger. Hoppa upp i en luftventil och kör hela vägen till slutet där du ser den oändliga extra livsfuskkoden.

Sentinel Armor Cheat Code Doom Eternal

IDDQD -plats

Sentinel Armor är aktiv för hela uppdraget.

Denna fuskkod finns på Cultist Base Mission efter att ha förvärvat Super Shotgun och stigande till en arena med flera burar som du behöver för att melee öppnar. Efter att ha öppnat alla dessa och dödat demonfiskarna inom, titta på den centrala buren och använd apestängerna på vardera sidan för att svänga till en upphöjd plattform inuti buren. Det är här du hittar Sentinel Armor Cheat -koden för Doom Eternal.

Omedelbar Stagger Doom Eternal

Omedelbar staggerläge plats

En hit från projektiler, explosioner, Flame Belch eller Dashing omedelbart Staggers Demon. Det har ingen effekt på unika chefer.

Detta är Den andra fuskkoden som du hittar på Nekravol del II och hittas efter att du bryter båda Titan -kedjorna, Men innan du går igenom portalen. Gå tillbaka till hissen som förde dig till denna arena, hoppa ner, sväng 180, och du bör se en liten tunnel som har fuskkoden inuti den.

Alla runor olåst fuskkod Doom Eternal

Alla runor

Alla runor olåsta.

Den här är faktiskt på själva Doom -fästningen. Om du står inför den centrala konsolen som leder till nya uppdrag, finns fuskkoden i yttre torn till höger. Du behöver inte öppna tornet för att få fuskkoden, men det är mycket lättare om du gör det. För att ta tag i koden utan att öppna dörren, placera dig på vänster kan. Detta är svårt eftersom spelet kommer att anta att du har fallit till din död här, så vi rekommenderar att du bara öppnar upp dörren med vaktbatterier och sedan släpper rakt ner via öppningen i vänster vägg.

oändlig ammo Doom Eternal

Oändlig ammunition

Alla vapen har oändlig ammunition.

Denna fuskkod kan vara Finns i Super Gore Nest -nivån, precis under titeln Gore Nest. Om du stirrar rakt på Gore Nest måste du cirkel till vänster och du bör se en mun med en brytbar vägg precis ovanför lavan. Hoppa över och streck genom väggen, fortsätt ner i tunneln så fångar du den oändliga ammo -fuskkoden Inget problem.

Vapen behärskar Doom Eternal Cheat Code

IDKFA -plats

Alla vapen är olåsta och behärskade och all utrustning är olåst.

Denna Doom Eternal Cheat -kod är Beläget i en tvättomat i båge komplexnivå. Det här rummet är strax efter det stora atriumet där du hittar nivåens Slayer Gate. Efter att ha besegrat alla demoner i detta område måste du hitta ett öppet fönster och använda en apa bar för att slänga över till en annan byggnad. Titta på marken så bör du se ett litet hål i golvet med ett mycket uppenbart flytande frågetecken inuti – gå ta tag i det.

Onsaught Cheat Code Doom Eternal

Powerup -läge: Onsaught Location

Oändligt angrepp är aktivt för hela uppdraget.

Den här är på Mars Core Mission och är ganska lätt att hitta efter att ha skjutit dig ur en artilleripistol och hitta dig själv i en rymdstation fylld med tentakeldemoner. Så snart du stöter på ett rum som är full av tentakel demon spawns, gå in och omedelbart höger. Det bör finnas ett hål i golvet, men precis till höger om det är ett jätteflytande frågetecken och powerup -läget: OnSlaught Cheat Code.

Silver Bullet Mode Cheat

Silver Bullet Mode Location

Förskjutna demoner dör av en enda hit från projektiler, explosioner, flamman eller streckande.

Du hittar den här fuskkoden på Doom Hunter Base Mission, efter att ha passerat ett sammandragande lasernäthinder och klättra på en lava-spillande rörlig plattform. Strax efter detta kommer du till en klättrabel vägg som lindas runt en gigantisk pelare. Huvudmissionsvägen kräver att du hoppar till detta, klättrar runt och sedan hoppar av och går in i en kamp i ett nytt område. Men om du vänder dig innan du lämnar kommer du att upptäcka att klättringsväggen faktiskt tar dig rätt till toppen av pelaren, där du kan hitta den omedelbara stagläge fuskkoden.

Praetor Suit Cheat Code

Helt uppgraderad kostymplats

Alla Praetor Suit -förmåner är olåsta.

Du kan hitta Detta på Fortress of Doom Hub World, Och du kanske redan har upptäckt det eftersom det är irriterande dold i vanlig syn bakom den främre delen av fartyget och strax före UnmaKyr -behållaren. Så, hur kommer du upp dit? Titta runt i rummet så kommer du att märka massor av målat glasfönster. På en av dem finns det ett litet glödande rött mål – skjut det och en hoppplatta kommer att visas som gör att du kan nå samlarobjektet.

Överdrift fuskkod Doom Eternal

Powerup -läge: Overdrive Location

Oändlig överdrivning är aktiv för hela uppdraget.

Du kan hitta Denna fuskkod på Taras Nabad nära ett gömt bort Gore Nest som är strax efter Catacombs -avsnittet Men före den fallna Titan. Du kommer att stöta på ett rum fullt av fat, när du kommer in i rummet, titta till vänster och du bör spionera en brytbar vägg – detta leder till ett gore bo och powerup -läget: overdrive fuskkod.

Hungersnödsläge Doom Eternal Cheats

Hungersnödsläge

Demoner släpper inte hälsa eller rustning vid döden.

Den här kan vara finns på den helvete nekravolnivån. Du måste våga sig ganska långt in i denna nivå för att få fuskkoden för hungersnödläge. Det ligger strax efter arenan med den enda roterande spikmaskinen, där du går ut genom att använda en likbur som hiss. Efter att du har lämnat arenan och slåss mot en marauder i nästa korridor bör du märka ett par lik burhissar till höger, vänta på ett gap och hoppas sedan ner och du kan hitta en hemlig lägre nivå som innehåller en degel pickup och denna fuskkod.

Party Mode Doom Eternal

Festläge

Demoner brast i konfetti på full kroppsgib, underkroppsgib, överkroppsgib, lemförlust och dödliga huvudskott.

Detta fusk är Ligger på Nekravol del II och hittas efter den första stora striden På den stora arenan med alla virvlande blå, er, souljuice? Efter att ha avslutat striden finns en korridor till vänster om rummet, gå ner på detta och se upp för en stor droppe i slutet. Hoppa först ner till en liten avsats till vänster och titta sedan tillbaka till var du har hoppat ifrån och titta ner. Det finns en liten brytbar vägg så lägre dig själv och krossar genom den för att få tag på festläget fuska för Doom Eternal.

Doom Eternal Berserk Cheats

Powerup -läge: Berserk plats

Oändligt berserk powerup på kartstart. Fungerar bara på ‘Hell on Earth’, ‘Exultia’ ‘.’

Detta är hittades på Urdak efter att ha anpassat den andra ringen. Huvudet kvar från kontrollrummet och titta till vänster igen så bör du märka en stenig alkov med en liten tunnel – hoppa in och hoppa upp en avsats så hittar du Berserk -fuskkoden i Doom Eternal.

Quakecon -läge plats

En osynlig publik skål baserat på hur du spelar.

Aktivera fuskkoder Doom Eternal

Doom Eternal hur man aktiverar fusk

Undrar hur man slår på fusk i Doom Eternal? Det är faktiskt ganska enkelt, men du kan bara aktivera fusk mellan de många Doom Eternal Missions. Du kan göra detta genom att antingen använda Mission Select i huvudmenyn eller genom att välja ett uppdrag i Fortress of Doom. När du är på uppdraget väljer du bara skärmen Tryck på R -tangenten för att få upp fuskkoder menyn, vilket gör att du kan välja vilka fusk du vill slå på och av.

Och där har du det, alla Doom Eternal Cheat -koder och var du hittar dem. Prova databasen med spelkoder på vår syster Site CodesDB för alla slags andra spel.

Jordan vidarebefordra en tidigare PCGamesn -vice redaktör, Jordan har sedan dess lämnat till betesmarker. När han inte spelar Rainbow Six Siege, hittar du honom irriterande över hagelgevär i FPS -spel eller återuppspelning av Fallout 4.

Network N Media tjänar provision från kvalificerade inköp via Amazon Associates och andra program. Vi inkluderar affiliate -länkar i artiklar. Se villkoren. Priserna korrekt vid publiceringen.

Doom Eternal Cheat Codes

Till skillnad från tidigare spel, fuskkoder av Doom Eternal är samlarobjekt som måste upptäckas innan de blir användbara. De visas som disketter med mönster som är lämpliga för deras motsvarande fusk.

Om du vill aktivera en olåst kod väljer du alternativet Mission Select från huvudmenyn och väljer önskade koder från menyn “Cheat Codes”. Fuskkoder kan endast användas på tidigare rensade uppdrag och kommer att dölja Slayer -nycklar när de är aktiva, men alla andra samlarobjekt som finns med fuskkoder som är aktiva kommer fortfarande att räkna med spelprogression. Medan en fuskkod är aktiv, kan objekt som skulle komma i konflikt med fuskens funktion inte användas (till exempel kan runstenar inte interageras med medan alla runor fusk är i kraft).

Att samla in varje fuskkod kommer att låsa upp förmågan att spela den ursprungliga undergången på Slayer’s Computer i Fortress of Doom. Det kommer också att slutföra prestationen “Reforged the Genie Lamp” och kryssa för dess motsvarande milstolpe.

Vissa fuskkoder är endast tillgängliga i huvudkampanjen på grund av deras begränsade tillämpbarhet. Fuskvalsmenyerna för De forntida gudarna, del ett och Del två Inkludera inte “alla runor”, “IDKFA”, “helt uppgraderad kostym” eller “Berserk”.

Cheats är inte tillgängliga när du spelar masternivåer eller i horde -läge.

Lista över fuskkoder [redigera]

Bild Koda Effekter Nivå hittad
Oändliga extra liv Få obegränsade extra liv. Helvete på jorden
Iddqd Få effekterna av Sentinel Armor för hela uppdraget, vilket minskar skadan som spelats av spelaren. Kultistbas
Silver Bullet Mode Skjutna fiender dör direkt när de drabbas av projektiler, explosioner, flamman eller streckande. Dödsjägare bas
Oändlig ammunition Alla vapen har obegränsad ammunition, med undantag för degeln (från uppdatering 2) och Sentinel Hammer Supergore bo
Idkfa Alla vapen och utrustning låses upp och behärskas. Inte tillgänglig i Del ett eller Del två av De forntida gudarna, Eftersom alla vapen och utrustning behärskas som standard. Bågkomplex
PowerUp -läge – Onsahught Få en obegränsad angreppseffekt för hela uppdraget och multiplicerar alla skador som orsakats av fyra. Mars Core
Powerup -läge – överdriv Få en obegränsad overdrive-effekt för hela uppdraget, ge obegränsad ammunition för de flesta vapen (exklusive degeln, BFG-9000, Unmaykr och Sentinel Hammer) och ökar spelarens rörelse och vapen avfyrningshastigheter. Taras Nabad
Hungersnödsläge Demoner kommer inte att släppa hälsa eller rustning vid döden, vilket tvingar spelaren att bara förlita sig på förplacerade pickups för att överleva. Slutföra ett uppdrag med detta fusk (och inga andra) Active Awards Hell on Earth Podium och “Master of Fasting” -prestationen. Nekravol
Partiläge Att förstöra kroppsdelar och poängsatta headshots kommer att få demoner att spricka i konfetti. Nekravol – Del II
Omedelbart staggerläge Demoner är omedelbart förskjutna när de drabbas av projektiler, explosioner, flamman eller streckar. Fungerar inte på chefer. Nekravol – Del II
Powerup Mode – Berserk Få en obegränsad berserk-effekt för hela uppdraget, vilket gör att fiender kan dödas bara hand med en hit. Kan endast användas på helvetet på jorden, exultien, Super Gore Nest, Arc Complex och Mars Core -nivåer. Urdak
Alla runor Låser upp alla runor. Inte tillgänglig i Del ett eller Del två av De forntida gudarna, Eftersom alla standard runor låses upp som standard. Dooms fästning
Fullt uppgraderad kostym Låser upp alla förmåner för Praetor -kostymen. Inte tillgänglig i Del ett eller Del två av De forntida gudarna, Eftersom alla kostymförmåner låses upp som standard. Dooms fästning
Quakecon -läge Hör fansen jubla när du rippar och rivar! Låst upp efter att ha uppgraderat Praetor -kostymen helt

Trivia [redigera]

 • Ett litet fel som märktes med Berserk Cheat är att det kan spela animationen av en motorsåg, men bara på Mars Core.
 • IDDQD- och IDKFA -fuskkoderna är uppkallad efter deras motsvarigheter från den ursprungliga Doom. Den första kodbidragen Invulnerability, medan den andra koden beviljar Megaarmor tillsammans med alla vapen, ammunition och nycklar.