Bästa gratis Steam Games 2023 | PCGAMESN, 20 bästa gratis ångspel att spela 2023 | Beebom

20 bästa gratis ångspel att spela 2023

Få Vrchat

Bästa gratis Steam Games 2023

De bästa gratis Steam-spelen 2023 inkluderar socialt avdrag, krigsspel och sci-fi anime-äventyr, så det finns mycket att fastna i utan pris att betala.

Bästa gratis ångspel: Tre spelbara gudar av Smite - Baron Samedi, Olorun och Yemoja, möter mot en horde fiender, inklusive Cerberus

Publicerad: 18 augusti 2023

Vilka är de bästa gratis Steam -spelen 2023? Om du är uttråkad och pennilös behöver du inte frukta en speltork. Steam är laddad med spel för att spela utan att spendera ett öre (nej, inte så). Dessutom är många av dem väldigt bra: spel som är lika roliga att spela som deras fulla pris, plånbok-förstörande syskon.

Under de senaste åren har gratis ångspel blivit normen, med vissa till och med förbi betalda för Triple-A-plattor som ledare för PC-spelhobbyen. Ta en snabb titt på plattformens mest spelade lista och från FPS-spel till MMORPGS ser du att en betydande del av de mest populära och bästa PC-spelen på plattformen råkar vara gratis att spela. .

Här är de bästa gratis Steam -spelen:

Tanks värld

World of Tanks har funnits i över ett decennium nu, men det visar inga tecken på att sakta ner någon gång snart. Wargamings MMO har över 800 fordon, var och en noggrant utformad för att ta på sig andra tankar på slagfältet.

Spelare har tillgång till fem olika typer av fordon: lätta tankar, medelstora tankar, tunga tankar, tankförstörare och SPG: er (självgående vapen). I storskaliga strider måste team arbeta tillsammans som en väl oljad maskin för att krossa det motsatta teamet. Om du njuter av den taktiska sidan av tankens krigföring är Tanks World Perfect för dig. Spela World of Tanks gratis.

War Thunder

Under andra världskriget skulle soldater ofta höra åska i fjärran och förbereda sig för regn, bara för att de skulle upptäcka att det faktiskt var War Thunder; Ett tankspel om plan och tankar som skjuter varandra. .

Det är ett spel som ständigt uppdateras och förbättras, med de största tillägg som tillhandahåller helt nya typer av fordon som krigsfartyg för massiva marinstrider. För att hjälpa dig att känna till allt har vi satt ihop en guide till de bästa War Thunder Tier 1 -planen, och en Tank Battles -guide också. Spela War Thunder gratis. Spela gratis

Värld av krigsfartyg

Även om det finns massor av kvalitetstankspel tillgängliga på Steam, har blivande admiraler mycket färre alternativ. Lyckligtvis finns det då World of Warskepp, som inte bara är ett av de allra bästa marinkrigssimuleringsspelen utan också ett gratis ångspel. Med över 500 av de titulära krigsfartygen för spelare att låsa upp, från förstörare och kryssare till slagskepp och flygplan, kan spelare vara säkra. Inte för att du kommer att märka slipningen: Multiplayer Naval Battles of World of Warskepp är rent skådespel. Spela värld av krigsfartyg gratis

Stjärnkonflikt

Längtar du efter ett gratis Steam -spel som i själva verket är en gigantisk, oändlig rymdskeppssimulator? Stjärnkonflikt tar idén om spelardrivna berättelser som skapas av EVE Online och kondenserar den till en mycket mer actionfylld, stridsorienterad upplevelse med en mycket mer mild ombordprocess.

När du inte skämtar sig i smidiga kämpar eller massiva fregatter kan du helt enkelt utforska det vackra, livliga klusteret av forntida världar som är spridda genom dess betydande tomrum. Spela stjärnkonflikt gratis.

Överhöghet 1914

Det finns inte många stora strategispel bland de fria spelen på Steam, men ett av de få som du hittar att det finns Supremacy 1914, ett fantastiskt spel som gör att du kan spela som någon av de nationer som var involverade i Första världskriget. Som MMO kan du spela med upp till 499 andra spelare, och med er alla som använder era strategiska sinnen för att säkra seger, kommer du att hitta dig involverad i mycket djupa, komplicerade spel.

Det är ett riktigt imponerande spel som historien fans verkligen kommer att njuta av. Det finns så mycket packat i det, och varje spelbart land är lite annorlunda, med resurser och ammunition mellan dem alla. Du kanske vill lära känna dem alla genom olika spel, eller kanske vill du konsekvent använda samma för att verkligen behärska det. Hursomhelst kommer du lätt att spendera massor av timmar i det. Spela överhöghet 1914 gratis.

Krigssamtal: andra världskriget

. Med tio spelbara nationer att välja mellan (inklusive USA, Ryssland och Tyskland) och alla som erbjuder beväpningar och ammunition som är korrekta till tidsperioden, är det ett spel som erbjuder mycket variation och ett som kommer att sätta ett leende på Historiens buffs ansikte.

Som ett långsiktigt strategispel kommer du inte att göra lite olyckor i en enda session-istället kommer du att återvända till ett enda spel under flera IRL-veckor. . Det är ett spel som är lätt att bli investerat i, och innan du vet ordet av det väntar du på att skolan/arbetsdagen ska vara över så att du kan komma tillbaka till det. Spela Call of War: World War II gratis.

Nationernas konflikt: andra världskriget

Nationernas konflikt: Andra världskriget är faktiskt ganska lik de två senaste spelen på listan, förutom att medan de fokuserar på första och andra världskrig, är den här baserad på ett potentiellt tredje världskrig. I en framtid där den globala situationen har försämrats i en sådan utsträckning att alla länder nu finns i ett tillstånd av helt krig, och du får ta kontroll över en av många tillgängliga nationer.

. Ett spel kommer lätt att hålla i veckor, och förmodligen till och med månader, och när du fördjupar detta strategispel på lång sikt måste du använda all din expertis för att cementera dig själv som en global superkraft. Spela nationer: andra världskriget gratis. Spela gratis

Crsed: f.O..D

. Medan du tillbringar det mesta av en match i PUBG för att spåra en rejäl uppsättning platta rustning, i Crsed (eller, som det brukade vara känt, Cuisine Royale) behöver du bara hitta ett kök, band lite metallkokare över din vitala organ, och du är bra att gå.

Regelbundna innehållsuppdateringar håller också saker fräscha och roliga, med allt från historiska figurer till superdrivna demoner som roteras in och ut ur det fria att spela Battle Royale-spelet. Spela crsed: f.O..D GRATIS. Spela gratis

Stryka

Crossout är ett post-apokalyptiskt MMO-actionspel där du skapar och bygger monströst stora maskiner och använder dem för att basera andra i explosiva onlinespel. Så det är i princip vad du brukade göra under din barndom med Lego men med magin i datorer.

Du kan skapa ett brett utbud av fordon-från små, smidiga buggies till robusta off-roaders-med ett arsenal av vapen lika stort: ​​få dina mordiska händer på kraftborr, maskingevär och raketskyttare eller till och med stealth generatorer om du vill ha en tystare tillvägagångssätt. Med ett sådant arsenal är det lätt att se varför Crossout är ett av de bästa gratis Steam -spelen.

När du slåss bygger du ditt rykte med din valda crossout -fraktion. . Om du behöver en hand komma igång, kontakta bara vår crossout nybörjarguide. Spela Crossout gratis.

Aldrig vinter

Neverwinter är MMO Take on Wizards of the Coast’s genre-definierande bordsskiva RPG Dungeons & Dragons, tar dig till de glömda områdena och pittar dig mot Hobgoblins, Kobolds och mycket, mycket värre. .

Det är lite av ett tryck för spelare att köpa saker i butiken i spelet, men du kan göra allt utan att betala ett öre. Det inkluderar till och med att spela de ofta utvidgningarna, till exempel den senaste juvelen i North -uppdateringen som lägger till en ny bardklass och förfinar nivelleringssystemet. Spela Neverwinter gratis. Spela gratis

Star Trek online

Star Trek Online är en MMO-uppsättning i den otänkbara sci-fi-världen av Starship Enterprise, där du får ett fartyg och en besättning och skickas av på sci-fi-äventyr som känner sig autentiskt Star Trek. Även om det är ständigt och fortsätter att få regelbundna gratisuppdateringar som lägger till nya, detaljerade episodiska uppdrag, extra utrustning, säsongsevenemang och till och med besättningen på Deep Space Nine i Star Trek Online.

Berättelsen har också en konkret inverkan på den utvecklande galaxen. Medan det finns en kontantbutik och premiumfartyg, fortsätter spelet att vara extremt generöst mot gratis spelare, vilket gör att de är frihet i sin utforskning av den sista gränsen. Spela Star Trek online gratis.

Final Fantasy XIV

. Den senaste MMO -inkarnationen av denna ikoniska Square -serie har vunnit ett stort antal fans. Även om du aldrig har spelat några Final Fantasy -spel tidigare kan det vara ett bra ställe att börja. Beläget i den spretande världen av Hydaelyn är detta ett av de MMO -spel som är roliga att spela även när du håller dig upptagen med att köra ärenden för bybor, fiska, jaga eller passera din tid på ett av otaliga andra sätt.

Naturligtvis finns det fortfarande en enorm och övertygande historia i hjärtat av spelet. Du kommer enkelt att spendera cirka 120 timmar på den riksåterfödda historien som var en del av basspelet, men på toppen av det har Square regelbundet lagt till nya berättelser, så nu, efter det, kan du spela genom Heavensward, Stormblood, Shadowbringers och Endwalker – av vilka några är ännu längre än själva bashistorien. Även om du bara kan komma upp till nivå 60 utan att betala, är det en enorm mängd innehåll, så vi rekommenderar definitivt att du tar det för en snurr.

Bästa gratis ångspel: Revenant håller upp en död motståndare i Apex -legenderna

Topplegender

Apex Legends, Respawn Entertainment’s Hybrid of the Hero Shooter och Battle Royale Genres, kan vara några år gamla men dess breda karaktärer inspirerar många olika spelstilar. Karaktärer har ett stort utbud av förmågor att hjälpa sina två truppkamrater för att få segern, med en del utmärkt makt, hastighet eller till och med läkning av sina allierade. Apex Legends säsong 18 släppningsdatum ger oss en omarbetning av Revenant och tweaks till det rankade spelet för att hålla det friskt. .

Pubg

Battle Royale -spelet som startade allt, PUBG är nu fritt att spela med fler säsongsvagnar, nya kartor och fordon, zipliner och mycket mer. Det behåller fortfarande sin oförlåtande kant, men med någon tur bör du vara den sista som står och få den eftertraktade kycklingmiddagen. Så om du letar efter en superintensiv skytt där döden kan komma när som helst, kolla in vår PUBG Maps Guide för att se hur de har förändrats under åren.

Bästa gratis ångspel: En samurai körs med sitt svärd ritat mot en oni som

Naraka bladepoint

Fancy A Battle Royale Game men gillar inte särskilt vapen? Naraka Bladepoint fokuserar mycket mer på melee -strid och samurai -färdigheter som är lätta att lära men svåra att behärska. Karaktärer har många rörelsemöjligheter tillgängliga för att hålla fiender på tårna och till och med några magiska trollformler för att förvirra eller ta ner dem på väg till seger. Sedan han gick fritt att spela tidigare i år har det blivit ett av de mest spelade spelen på Steam, så se till att hoppa in nu medan det finns massor av rivaler att slåss mot.

Bästa gratis ångspel: En hjälte från Overwatch 2 skjuter en laser från sin pistol i öknen

Tro det eller inte, Overwatch 2 är nu tillgängligt på Steam. Som en uppdatering av en av de första framgångsrika hjälteskyttarna har Blizzards FPS -spel en enorm lista med karaktärer att välja från, inklusive varje hjälte från det första spelet. Varje karaktär har sina egna belastningar, färdigheter och sätt att hindra framstegen i din opposition när du tävlar för att slutföra mål. Med flera säsonger under bältet kan du kolla in Overwatch 2 -nivålistan för att se vem som är de bästa hjältarna och vilka karaktärer som är nollor.

Bästa gratis Steam -spel: En Gaurdian kämpar mot en elektrifierad niss i Space Armor

Destiny 2

Destiny 2 är ett enormt spel om att utforska en galax fylld med mysterier. . Du kan välja en av tre unika klasser och använda deras gudliknande krafter för att decimera fiender. Även om det inte är det enklaste spelet att komma in på, på grund av dess år med innehåll, är det mer än värt besväret tack vare dess utmärkta vapenplay. Basspelet ger dig bara långt, men det finns gott om Destiny 2 -utvidgningar för att ge dig mer att utforska och New Op Destiny 2 Builds för att utnyttja.

En soldat håller en pistol framför honom, liksom en annan bakom honom, när de går stealthily genom en gränd i ett av de bästa gratis ångspel, CS: Go

Counter Strike Global Offense

Det kan tyckas uppenbart att sätta på detta här, eftersom CSGO är ett av de största spelen genom tiderna, fortfarande konsekvent toppar de samtidiga användardiagrammen till och med ett decennium efter utgivningen. Då är det inte konstigt att Valve har svarat på den populariteten med en länge efterföljande uppföljare till den älskade FPS. Innan Counter-Strike 2 släppdatum senare i år kan du dock fortfarande gå med i de miljoner andra spelare i den ursprungliga CSGO.

Bästa gratis Steam -spel: Lost Ark. Bild visar en strid som äger rum

Lost Ark

Amazon Games och Smilegate lanserade MMORPG Free-To-Play Lost Ark över väst 2022, efter en första lansering 2019 i Sydkorea. . Och det är inte konstigt, eftersom Lost Ark är en av de bästa-snygg Fantasy MMO runt, ovanpå att vara full av chefer, raid och uppdrag. I själva verket kan du läsa hur mycket vi älskar det i vår förlorade ark -recension.

Med 20 förlorade Ark -klasser att välja mellan, allt från MMO Essentials som Bard, Paladin och trollkarl till unika poster som Gunslinger och Wardancer, finns det många sätt att få din Arkesia att uppleva din egen. Smilegate är ganska bra på att lyssna på community -feedback också, lägga till fler könsalternativ för klasser, regelbundna innehållsuppdateringar och massor av gratis ryckdroppar och prime gaming godsaker för att få dig att komma tillbaka.

Bästa gratis ångspel - gås, gås, anka: Ett team med flerfärgade gäss och ankor flyter runt i lobbyn före en match

Gås, gås, anka

Om du gillar spel som bland oss, kommer du att vilja gås, gås, anka, ett nytt socialt avdragsspel i stil med det populära, nämnda multiplayer -spelet – bara imposters är nu djävuliska ankor.

Det finns lite att säga om gås, gås, anka om du redan har spelat bland oss, eftersom det i huvudsak är detsamma – även ner till dina uppgifter och döda mekanik. Men om inte, är det en stor chans att prova tecknade sociala avdragsspel, att vara fri att spela och allt. Under antagandet att du har bott under ett luftskepp under de senaste åren laddar du in i ett spel som antingen en gås eller en anka. . De senare är de onda, tro det eller inte, och du måste försöka hindra gässen från att utföra sina uppgifter – på något sätt nödvändigt. Enkel, dumt, roligt, bäst spelat med vänner.

Projekt: Speltid

Projekt: Playtime var den sena 2022 utgåvan från Mob Games, utvecklaren bakom Viral Success Poppy Playtime – och det formar sig redan för att vara lika populärt. Liksom föregångaren är Project ett skräcköverlevnadsspel baserat i en leksaksfabrik, men du arbetar inte ensam den här gången. Om enkelspelare skrämmer har dig lite för rädd, kan du gömma dig bakom den relativa säkerheten för fem vänner i projektet: lektid när du går upp mot en hämndig leksak-kontrollerad av en annan spelare-i det senaste asymmetriska skräckspelet. Om du är mer intresserad av originalet, titta på vad vi vet om vallmo -lektid kapitel 3 släppdatum.

Bästa gratis ångspel - erövrare

Erövrare blad

. Den medeltida MMO får regelbundna uppdateringar och support från utvecklare min.Spel, så du blir inte uttråkad, med varje ny säsong som tar med sig färska enheter, områden på kartan för att utforska och nya epokar att fördjupa dig i.

Säsong 9 inbjuder dig att uppmana ett uppror för att befria gränserna med hjälp av tre helt nya säsongsenheter. Naturligtvis kan du lossa dina handväska för att stänk ut på ett slagpass eller kosmetiska föremål, men kärnan i spelet är helt gratis.

Bästa gratis ångspel: Tower of Fantasy. Bilden visar en anime kvinna med blont hår som står framför en suddig bakgrund

Fantasitorn

Letar efter nästa stora Open-World Action RPG-hit efter Genshin Impact? Tja, leta inte längre än Tower of Fantasy. Medan den allmänna formeln kanske inte exakt är original, erbjuder detta anime -spel ett nytt tag på en stil av spel som resonerade med miljoner spelare. Om det inte är brutet, fixa inte det, rätt?

Tower of Fantasy har en sci-fi-miljö, med en berättelse som fokuserar på människor som lever på planeten Aida hundratals år i framtiden. Vad du gör där är upp till dig. Vill galoppera över landsbygden ovanpå en robot enicorn? Vill slåss mot monster med dina vänner? Vill samla ingredienser så att du kan följa recept och bli en kulinarisk expert? Det här spelet kommer att hålla dig upptagen länge eftersom det finns så mycket att göra.

Ett ljusgult små flygplan flyger över en solig ö i det blockerade fria ångspelet omvänd

Oväntad

Ett av våra favoritfria spel som Minecraft just nu, Oturned är perfekt för fans av det blockerade spelet och dess andra motsvarigheter, som Roblox.

Vi är alla bekanta med Zombies of Minecraft, men omvänd det tar det ett steg längre som ett riktigt zombie -apokalypsspel, komplett med hantverk, byggnad och kreativa aspekter av dess föregångare också. . Det finns mycket att hålla dig upptagen och få din, um, pengar värt i det här gratis spelet, så det finns verkligen ingen ursäkt att inte prova det. Men om du behöver ytterligare övertygande kan de tusentals “mycket positiva” ångrecensioner hjälpa.

Bästa gratis ångspel: Warframe. Bilden visar en karaktär som bär röd och vit rustning och håller en raketskyttare i en futuristisk slagmark

Krigsram

Warframe låter dig spela som Space Ninja, och det är förmodligen allt du behöver veta för att börja bli upphetsad. Utöver det är det en tredje person co-op-affär som ger dig mot goons och andra rymdninjor, alla bär snygga “warframes” som ger speciella förmågor. Det är ett snyggt actionspel med en antydning av ödet om det, tack vare sin Buddy-Up Mission Design och Shared World Social Environments. En del av attraktionen är att perfektionera din egen Warframe -byggnad för att rensa nivåer och slipa snabbare än någon annan.

Det kan vara lite mal involverade om du vill skapa den coolaste växeln, men du kommer att skära människor i hälften och slida runt på knäna för det mesta, så var inte alltför bekymrad. Trots att det är nästan ett decennium gammalt finns det fortfarande regelbundna innehållsuppdateringar till Warframe och ett stort antal samtidiga spelare, så det är aldrig för sent att börja, och du kommer inte att vara kort på andra spelare att slå sig ihop med. .

Bästa gratis ångspel: Trove. Bilden visar en stor grön dinosaurie som består av block och en person som försöker jaga den

Trö

Låt dig inte luras av dess blockerade, minecraft-liknande estetik. Trove är en hardcore MMO för spelare som lever för slip- och action-äventyrskampen. I Trove börjar du med att plocka från ett urval av fantasininspirerade klasser och sätta igång över en serie områden, ständigt utjämna, slåss kub-y-monster, djuva i fängelsehålor och låsa upp nya redskap, som du kan visa upp på tillbaka på Din hemmabas. Om du är en hovarare i hjärtat kommer Trove att tilltala dig.

Gratis ångspel: Albion online. Bilden visar en Fantasy Town Square med kullstenar och människor som går på den. Det finns till och med elefanter

Albion online

Albion Online är en sandlåda MMO där karaktärer inte tillhör specifika klasser, vilket möjliggör en mer anpassningsbar lekstil där du behöver utveckla din karaktär och justera din stridsstil genom att samla resurser, köpa och sälja utrustning och långsamt bygga upp Din byte stash. Det är inga överraskningsspelare som sjunker timmar i denna gratis MMO; Världen har mycket att erbjuda, inklusive dödliga slagsmål mot andra spelare, olika biomer att utforska och ett bytesystem som driver spelare från komforten i något område i Albions expansiva karta.

Albions The Name, och PvP: s The Game, så bli inte fast i jordbruket och rida på din häst i det stora okända. Ambeshes är vanliga och brutala, så kom förberedda, men inte alltför förberedda, eftersom det oförlåtande droppsystemet för full loot kan vara oerhört frustrerande.

Gratis ångspel: Eve online. Bilden visar en episk rymdkamp som utvecklas i en svart och röd himmel

Eve online

En av de stora mmosna i vår tid, Eve Online är nu tillgänglig för att spela utan prenumerationsavgift. Detta innebär att bokstavligen alla med en dator kan starta sin egen upptäcktsresa inom rymdens enormahet. Den enda frågan är: vem kommer du att vara? Till skillnad från klassbaserade Fantasy RPG-spel handlar Eve inte om att vara en ranger eller en krigare och rädda världen. .

Så kommer du att vara handlare och hjälpa till att föra välbehövliga föremål till andra? ? Det här är bara två av de otaliga tusentals vägar som är tillgängliga för dig i denna otroliga, oöverträffade MMO.

GRATIS STEAM -spel: DOTA 2 Underlords. Bilden visar ett spelbräde med olika fantastiska karaktärer på eller runt den

Dota underlord

Det första officiella Auto Chess -spelet från blocken efter Drodos Dota 2 Mods, Dota Underlords, Valves Mobile och PC -ansträngning sätter en hög startbar. Det är lite mer användarvänligt än dess anpassade inspiration, och veteranspelare från den notoriskt tuffa MOBA kommer att känna sig som hemma.

En av de avgörande skillnaderna som detta gratis Steam -spel har till sin stora rival, Riot’s Teamfight Tactics, är Dota Underlords Items System. Rundar en, två, tre, tio och vart femte omgång efter det är kryprundor som ger dig valet av tre artiklar. Valve har också introducerat den kraftfulla närvaron av underlorden själva för varje spelares lag, vilket ger varje sortiment betydande ytterligare buffs och skador enligt de färdigheter du väljer för din underling varje spel.

Gratis ångspel: Bilden visar att någon med ett svärd närmar sig en olycksbådande struktur, med ett demoniskt ansikte med glödande ögon och en lila ljusstråle försvinner i himlen

Slå

SMITE är en MOBA med en vridning: Du kontrollerar dina religionpåverkade gudar som du skulle göra i ett tredje person actionspel, med kameran placerad bakom dem. Detta får Smite att känna sig som en helt annan typ av 5v5 -spel, och skillnaderna stannar inte där. SMITE har många lägen, inklusive teamdödsmatch-påverkade arenan. . Om du bara är igång, kolla in vår SMITE -nybörjarguide.

Bästa gratis Steam Games - Marvel Snap: The Rocket Raccoon Card spelas över ett fullt bräde med Superhero -spelkort

Marvel Snap

En av breakout-stjärnorna 2022, Marvel Snap ger Deck-Building Card Battler-fans en helt ny samling att komma in, den här gången med allas favorit superhjältar. I själva verket är det så bra att det till och med konverterade Marvel-fans till kortbattande genren och vice versa, så du behöver inte vara ett fan av båda för att prova det. Trots att den är i tidig åtkomst spelar PC -versionen av Marvel Snap briljant, med bara några tillfälliga buggar här och där med huvudmenyn. I huvudsak är det det mobila formatet som portas till din större skärm, men det tillåter åtminstone att du kan uppleva ljud, animationer och färgglada konstverk i all deras härlighet.

Detta gratis spel har support för plattformar, så att du också kan spela över PC och mobila enheter, hålla dina framsteg och din samling med dig när du växlar mellan dem. Och när du bygger ut din samling, bekanta dig med de bästa Marvel -snap -däcken att bygga ut, oavsett vilken nivå eller Marvel Snap Pool du för närvarande bor i.

Gratis ångspel: Paladins. Bilden visar en magisk gammal man slitage runda glasögon, eftersom magi börjar generera runt sin enda stenhand

Det kan få mycket pinne för att se ut som Overwatch, men Paladins har fått sitt eget tag på Hero Shooter -formeln. Med hjälp av ett kortdäck som sätter upp speciella passiva förmågor hjälper du ditt team att fånga kontrollpunkter och eskortera en belägringsmotor till ytterdörren till en fiendens fästning – Läs vår Paladins nybörjarguide för några råd om detta system. Paladins Champions nivåer upp under en match, med varje ny nivå som uppgraderar sina färdigheter genom att rita nya buff -kort. Efteråt kan du öppna kistor, plocka upp fler kort för dina däck, och Voila, du har ett nytt favorit gratis ångspel.

Gratis ångspel: Path of Exile. Bilden visar en otäck snygg riddare som bär en hornhjälm och håller en brinnande klubb

Landsväg

Betydande mer dyster och gotiska än andra actionspel där ute, är Path of Exil också välsignad med ett av de mest tvingande nivelleringssystemen som ses i en RPG. Ett omöjligt stort och befriande rutnät av förmågor och förbättringar väntar, redo att låta dig förbättra din karaktär på vilket sätt du ser lämpligt. För att låsa upp de lockande förmågan måste du slåss genom den monsterinfekterade världen med ett stridssystem som är (viskar det nu) kanske lite bättre än Diablo III. Ovanpå allt detta får det också en massiv expansion och en ny konkurrensliga liga med några månader, vilket kommer att hålla dig upptagen medan vi fortfarande väntar på Path of Exile 2 släppdatum, den enorma kommande expansionen till basspelet.

Gratis ångspel: Team Fortress 2. Bilden visar spelets roll som krossar och försöker döda varandra på en industriell plats

Team Fortress 2

Vad kan man säga om Team Fortress 2, Valves megapopulära, ständigt utvecklande skytt? . Det är också extremt förfinat, alltid fullt av spelare trots lanseringen 2007 och får ofta uppdateringar för att fatta spelet med ännu fler hattar, lägen och kartor.

Men trots hur mycket spelet har vuxit under de nio åren sedan det lanserades, förblir det lätt att plocka upp, särskilt om du har några chums att leka med. Själva paketet känns nu oändligt enormt, med en stor variation av speltyper, från den klassiska fångstpunkten Red vs. Blu-spel, till co-op Mann vs. Maskin, där spelare går ihop för att hålla vågor av mordiska robotar i fjärd.

Gratis ångspel: Dota 2. Bild visar Juggernaut släpper sin ultimata förmåga på omgivande fiender i ett grönt skogsområde

Dota 2

DOTA 2 är massiv, näst efter League of Legends i mobas rike. . Som en MOBA med rötter i genrens ursprung, vet du exakt vad du kan förvänta dig: en eklektisk lista över Dota 2 Heroes, en enorm lista över kraftfulla föremål, tio spelare, tre körfält och en massiv betoning på skicklighet. Du kan tillbringa dagar och dagar bara att tänka på metagame, för att inte tala om att finslipa dina talanger genom att åstadkomma de största matcherna kommer turneringssäsong. Spirande spelare måste komma igång någonstans med detta gratis ångspel, så kolla in vår guide till de bästa Dota 2 -hjältarna.

Bästa gratis ångspel - En magi med en drake står bredvid en stor kvinna med en eldig klänning i Wizard101. Magen kastar magi

Wizard101

Wizard101 är en fantasy MMORPG som har fängslade spelare i över ett decennium. . Du väljer om du vill specialisera dig i eld, is, storm, myt, liv, död eller balans, som sedan bestämmer de magiska förmågorna som du kommer att utveckla under din tid inom spiralens värld.

Spelets värld är enormt, och du kommer att besöka en mängd olika platser, inklusive snöiga utposter, städer under havet, forntida öde i egyptisk stil och mycket mer förutom. Spelet har en ganska lockande historia också, med mer djup än du kanske har förväntat dig baserat på dess sötkonststil.

Och där har du det: de allra bästa spelen som finns på Steam som kostar dig absolut ingenting. Och eftersom de alla kommer till allas favoritpris betyder det att du kan spela ännu fler spel än tidigare. Med allt från skrämmande skräckspel till logiska krigsspel, varför inte prova dem alla och se vilka som är för dig? Det är inte som att det kommer att kosta dig något annat än en liten ram, och du kanske till och med upptäcker en ny favorit.

Danielle Rose snälla fråga inte Danielle vad hennes favorit PC -spel eller genrer är, hon kommer aldrig att ge samma svar. För närvarande hittar du henne som spelar Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead By Daylight och Starfield – inte nödvändigtvis allt samtidigt.

Network N Media tjänar provision från kvalificerade inköp via Amazon Associates och andra program. Vi inkluderar affiliate -länkar i artiklar. . Priserna korrekt vid publiceringen.

20 bästa gratis ångspel att spela 2023

En bild som retar de bästa gratis ångspel

Steam är utan tvekan en av de mest använda spelplattformarna. Med de bästa Steam -spelen som ger spelare oändliga timmar med kul är det bara förståeliga miljoner spelare som håller sig till det. Det görs ännu bättre med ofta erbjudanden, till exempel dessa bästa erbjudanden i Steam Summer Sale som gör det värt det. Visste du dock att du faktiskt kan hitta några av de bästa gratis spelen på Steam? Eftersom plattformen är full av så många gratis spel, beslutade vi att utforska det själva och sammanställa en trevlig lista för er alla. Så utan dröjsmål, rensa upp lite utrymme på din dator och låt oss komma in på den.

. Counter-Strike: Global Offensive

Du visste förmodligen att vi skulle börja med detta. Ett av de bästa gratis spelen på Steam förblir CS: Go, en lagbaserad FPS som har varit en spelare favorit i nästan ett decennium nu. Global Offensive är den senaste iterationen i CS-serien, med motstörning 2 att följa snart.

En skärmdump av CS: GO FÖR LISTA BÄSTA GRATIS STEAM-spel

Spelet har många spellägen, inklusive casual, deathmatch, konkurrenskraftig, vapenkapplöpning och många fler. Så om du är ett gäng vänner som letar efter ett gruppspel är CS: Go ett av de bästa gratis spelen på Steam att få.

Get Counter-Strike: Global Offensive

2. Svek

Bedrägeri är ännu ett lagbaserat spel men vänder istället konceptet över huvudet. Denna multiplayer första person skytt sätter dig i skorna på antingen en överlevande eller en infekterad själ. Och även om detta kan låta som bland oss, tro mig, blir det mycket mörkare.

En skärmdump av bedrägeri för bedrägeri för listan med bästa gratis Steam Games

Som oskyldiga måste du arbeta tillsammans och samla föremål för att fly eller göra det ensam. Som det smittade är det ditt jobb att Drick blod, sabotageförsök och slutligen döda alla. Endast tur kommer att berätta vilken sida du faller på.

Få bedrägeri

3. Dota 2

Kommer upp bakom CS: Gå, som ett av de mest spelade spelen på Steam, är Dota 2, en av de bästa gratis som du kan få. För de som inte är medvetna är Dota 2 en Moba Spel centrerat kring två lag som går mot varandra och försöker förstöra ””Gammal”Det är ett monument på deras bas.

En skärmdump av DOTA 2 för listan med bästa gratis Steam Games-listan

Varje spelare i Dota kan välja mellan 120+ hjältar att var och en har sina egna förmågor. .

Få dota 2

. Topplegender

Medan ovanstående spel är kul att spela, är det förståeligt om top-down-spel inte är din kopp te. Tack och lov har EA gjort Apex Legends till ett av de bästa gratis spelen som finns på Steam. intensiv hjälte skytte som steg upp från Ashes of Titanfall 2.

En skärmdump i spelet

Baserat i samma värld har Apex över 18 legender som alla tävlar i Battle Royale eller teambaserade lägen att komma ut som den på toppen. Spelet har futuristiska vapen, snabb och intensiv strid och en värld som är fantastisk att titta på.

Få topplegender

5. Destiny 2

. Medan spelet är ett Mmo, Du kan lika enkelt spela det ensam och ha kul med historieläget.

En skärmdump av Destiny 2 för listan över bästa kostnadsfria Steam Games

Du är en väktare, Försvara den sista mänsklighetens stad från skurkarna. Spelare i Destiny 2 kan välja mellan tre olika klasser, tusentals vapen, och massor av redskap. Så skapa din egen kombination och gå in på detta rymdåldersäventyr.

Få öde 2

6. Vrchat

Den här är för de virtuella verklighetsanvändarna där ute. VR har ett av de bästa och mest uppslukande spelen du kan spela, och Vrchat är en av dem. Detta fritt-till-spel-spel på Steam är en kombination av Tusentals olika världar som har skapats av spelare tillsammans.

En skärmdump i VR-chatten

Miljöer i Vrchat är helt utforskade och sträcker sig från en promenad i parken till mer komplexa. Du kan samarbeta med vänner eller människor online och umgås tillsammans i VR. Åh, och du kan också Spela det här spelet på din dator också.

Få Vrchat

7. Bråkhalla

Ubisoft är känd för att publicera några av de bästa spelen där ute, och Brawlhalla är en av dem, om än gratis. Brawlhalla är ett åtta-spelare plattforms kampspel som slår spelare mot varandra i en arkadstilinställning.

En skärmdump i Game of Brawlhalla för listan över bästa gratis Steam Games

Spelet har över 50 olika legender . Det bästa är att spelet är tillgängligt gratis också på nästan alla andra plattformar, så du kan enkelt korsa med dina vänner.

8. Sims 4

Som någon som har tillbringat otaliga timmar i Sims 3 är den senaste iterationen definitivt ett av de bästa gratis spelen på Steam. Liksom sina föregångare är Sims 4 ett simuleringsspel som fokuserar på att skapa och hantera virtuella människor.

En skärmdump i Sims 4

Du kan leva enstaka liv, starta familjer, köpa hus och bilar, åka på semester och leva ett fullt virtuellt liv. Var bara försiktig så att du inte glömmer din riktiga.

Få sims 4

9. Skyddsrum

Medan Sims fokuserar på att hantera en enda person, sätter Fallout Shelter dig i skorna på en masterorganisatör som styr en hel bunker. basbyggnad Ger spelare kontroll över ett modernt underjordiskt valv från Vault-Tec.

en skärmdump i spelet

Det är nu deras jobb att bygga, hantera och göra boende lyckliga. Du kan mikromanera dessa boende och se till att de är precis vad du behöver i det här noggranna spelet.

Få Fallout -skydd

10. PUBG: Battlegrounds

.

Ganska möjligen är spelet som startade Battle Royale -genren, PUBG: Battlegrounds, en multiplayer BR -skytt som släpper spelare mitt i en massiv karta. Spelarna måste sedan eliminera varandra och komma ut på toppen som de enda överlevande. Så beväpna dina vapen och släpp in.

Få pubg: Battlegrounds

11. Team Fortress 2

. .

En skärmdump i spelet av Team Fortress 2

Spelare kan välja vidare från nio olika klasser som alla har sina egna belastningar. TF2 har en mängd olika spellägen som lagen kan spela på och etablera sin dominans i.

12. SCP: Secret Laboratory

Medan SCP inte är ett av de mest spelade spelen där ute, är det verkligen en kultklassiker. SCP står för Secure Contain Protect och är en konceptparanormal organisation som har övernaturliga avvikelser.

En skärmdump i SCP Secret Lab

Dessa föremål eller varelser är indelade i olika klasser beroende på deras farnivå. Det hemliga laboratoriet fokuserar på samma historia där många av avvikelserna har undkommit, och det är ditt jobb att hitta och innehålla dem.

Få SCP: Secret Laboratory

13. Krigsram

Vid första anblicken kan Warframe se ut som Destiny 2 men gör inga misstag, de är helt olika upplevelser. parkör och mindre nivåupprepning, Warframe är ett looter shooter -spel som satt i världen av ursprungssystemet.

En skärmdump i Warframe

Du har krigsramen, a kapabel till intensiv rörelse och massförstörelse, och du måste använda den för att besegra hostilen. Spelet har också en mängd andra mekaniker, inklusive skeppsbatter, gör det till ett av de bästa gratis spelen på Steam.

Få Warframe

14. Halo oändlig

Även om Halo Infinites kampanj är låst bakom en betalvägg, finns det inget som hindrar dig från att uppleva den nostalgiska multiplayer -åtgärden. Halo Infinite Multiplayer bär över sin arv som en av de mest spelade massspelarupplevelserna.

En skärmdump av Halo Infinite för den bästa gratis Steam Games-listan

Det ger tillbaka alla klassiska spellägen, inklusive , och många fler. Så dyka in i halo -multiplayer precis som du gjorde tidigare.

Bli Halo Infinite

. Fps schack

Innan du bedömer denna lista genom att tänka att vi föreslår schack föreslår jag att du läser det namnet igen. FPS -schack fungerar som alla andra spel du schack du har spelat. Men det händer bara tills ditt stycke stöter på en annan.

En skärmdump av FPS-schack

När det händer, en bokstavlig uppgörelse börjar där båda bitarna har vapen och måste eliminera varandra. Ju större bit, desto starkare är vapnet. Så för ett schackspel till skillnad från inget annat, kolla in det.

Få FPS -schack

16. War Thunder

Medan vi har listat många skyttar här, finns det ingen speciell som särskilt fokuserar på krig. War Thunder är en post för den avdelningen. .

Spelare kan välja mellan över 2 000 fordon och slåss mot varandra i realistiska stridsscenarier. För dem som letar efter den riktiga affären, kvalificerar War Thunder som ett av de bästa spelen på Steam för det.

Få War Thunder

17.

En lista över spel kan knappast slutföras utan att nämna ett urval som gnister terror inuti spelare. Cry of Fear är ett av de bästa gratis spelen på Steam som veteraner redan vet om.

En skärmdump av gråt av rädsla för den bästa gratis Steam Games-listan

Du är en ung man som letar efter svar i en övergiven stad. Men i din strävan är du chansen till en mardröm som kommer att hemsöka dig i flera dagar framöver. Utan att förstöra någonting, vet bara att rop av rädsla är ett mästerverk du behöver prova.

Få rop av rädsla

18. Oväntad

. Du är en överlevande i detta pixelblockspel kvar att sköta dig själv efter en katastrof.

En skärmdump i spelet

Beväpnad med det nakna minimumet måste du foder, bygga och beväpna dig mot zombiehoten runt om i världen. Du kommer att möta spelare som du kan eliminera eller arbeta tillsammans för att vinna.

Bli oväntad

. Gwent: The Witcher Card Game

Gwent själv är ett kortspel som ursprungligen är en del av Witcher 3 -spelet. Det blev emellertid så populärt att CDPR var tvungen att göra det till ett oberoende spel själv. Gwent kombinerar CCG & TCG -kortgenren för att skapa en snabb duellering erfarenhet.

En skärmdump av Gwent

Spelare kan bygga de mest kraftfulla däcken med Witcher -karaktärer och deras förmågor att besegra sina motståndare och dyka upp som den sanna Gwent -mästaren.

Get Gwent: The Witcher Card Game

20. Fiskeplanet

När alla ovanstående spel på Steam har spelats behöver du en lugnande upplevelse som fiskeplanet kan få dig. Detta spel med gratis att spela är ett fiskesimulator som placerar dig i skorna till en vardaglig person. 170+ fiskarter som förändrar deras beteende beroende på klimat, tid, dag, säsong och andra faktorer.

En skärmdump av fiskeplaneten för den bästa gratis Steam Games-listan

Spelet är också extremt vackert, med över 25+ vattenvägar att välja ifrån. Så i slutet av dagen, om allt du vill är lugnt, kolla fiskplanet ut.

Bästa Steam Games List 2023

50 bästa ångspel du bör spela 2023

En bild som visar ångförsäljaren

15 Bästa Steam Summer Sale 2023 Spelavtal

Steam Next Fest - Bästa speldemos

Installera Steam på Chromebooks som presenteras

Steam anländer till Chrome OS som en del av beta; Ger flera förbättringar

Hur man visas offline på ånga

Hur man visas offline på ånga

Chrome OS -ändringar tips på Gaming Chromebooks, Gaming Tablet; Kolla in detaljerna här!

Ånga anländer officiellt på Chrome OS; Fungerar på några få Chromebooks

Jag rekommenderar Dirty Bomb. Jag har spelat det i flera år och det är fortfarande bra. Player Pop är långt ner, men det beror inte på brist på kvalitet och roliga, bara lednings- och reklambeslut. För närvarande finns det mer än tillräckligt med fullständiga servrar under lediga timmar och mycket mer under prime timmar. . Det är objektivt baserat på att varje karta har antingen 2 eller 3 mål som måste uppnås för att vinna. Det är unikt genom att det har cirka 20 Mercs att välja mellan, och olika belastnings- och förmåga kort att tillämpa på dem. Spelet erbjuder både FF- och FF-Off-servrar, rankade och icke rankade, MM Plus Server-webbläsare. Se till att du vet om det är på innan du börjar skjuta lagkamrater!

Ett bra gratis spel på Steam är Doki Doki Literature Club som du antagligen har hört talas om att flyta runt på internet men jag tycker att det är ett fantastiskt spel


Ja det är fantastiskt att du bör lägga till det och oväntade till listan

?